AKTUELNO

Ljubav je izbledela!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", koju vodi Milan Milošević

Pušten je video-klip na kom je Miljan Vračević zargovarao sa Adamom Đoganijem o svađi između njega i Tamare Nikolić, prilikom kog je Aleksandra Nikolić iznela svoj sud o njihovom odnosu.

Ja sam očekivala od njih da pričaju o meni. Adam ovde ništa nije loše rekao o meni. Videlo se tokom žurke, da je meni bilo jako loše. Oseti se ko kakvo mišljenje o meni. On traži mišljenje od devojke (Cvete), koja bi mene diskvalifikovala, da je htela - rela je Tamara.
Kako bih te ja diskvalifikovala - upitla je Cveta.
Ti si tako rekla - kazala je Tamara.
Postoji jedna stvar, ja se tim devojkama ne sviđa, pričao sam samo sa njima o ovoj situaciji - rekao je Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Potvrdila je da nije bila iskrena, što potvrđuje sve u vezi Bilala. Postoji bezuslovna ljubav, koja se ima brema najbližima, da je to bila takva, ona bi sa njim otvorila neku tragiku, razvili bi biznis, a ne za priča da je bezbanković. Njen problem je njena niskobudžetna kultura. Pucaš na visoko, to se vidi - kazao je Uroš.
Ti patiš ovde od nekog kalibra, ovde je nivo Kristijan, a ne ti - rekla je Tamara.
U klipu se spominje d aona gleda u kameru, pa ga onda poljubi. Oni su rekli da će pustiti vreme da pokaže sve. Bila je rezervisana za sve u vezi njega, pretpostavljala je da može da dođe do kraja - kazala je Miljana.
Mi nismo ništa držali pod rezervom, ne pričaj tako - kazao je Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi ste svi vršili pritisak na nju, da ona mora da se zakune na večnu ljubav. Ne znam zašto se govori da bi ona bez njega odmah ispala - kazačla je Miljana.
Ne verujem ni njemu, ni njoj. Ja znam razloge raskida njihovog. Ako sa nekim planiraš da živiš zajedno, onda je takav razlog ra raskid jako nebitan. Ako si planirakla sa njim, život i kuću, onda se ne prekida olako veza - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

On i ja smo imali neke planoive, kada smo bili prvi put u vezi. Ja sam uvek želela uvek da imam dečka sa kojim mogu nešto da gradim i stvaram. Ja sam osoba koja voli da postavi stvari na svoje mesto, pre nego što se nešto desi, ja sve pustim, a kada posložim, onda donesem odluku. Bolje sada, nego kad imamo decu. Ko želi da me osudi, neka me osudi - kazala je Tamara.
Ja sam pričala sve ono što smo mi slušali sve vreme. Devojka ima pravo da ne bude sa njim. Meni je čudno kako je on olako prešao preko svega, sada simpatiše i Milicu. Ona je živnula. Meni su čudni oboje - kazala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad pokača pukne, ne može da se sastavlja naknadno. Adam je sve vreme tvrdio da je u vezi, a ona je bila hladna. Doživela je opet sve što i napolju, a to je da je on guši. Ona je jača od njega, to se vidi. Rekla sam joj da lepo izgleda, da sija, niko ne voli da ga neko guši. Adam nije loš, ali kad voli onda postoji ljubomora, koja je nju gušila, oslobodila se. Ona je meni rekla "Ja sijam, meni treba muškarčina". Ja sam shvatila šta želi, za nju je Adam slab muškarac - rekla je Zorica.
Postoji jedna učesnica od prošle godine, koja se zadovoljava Pandora narukvicama, e pa ti nisi ni za pandoru - dodao je Ćertić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.