AKTUELNO

Žestoko opleo!

Večeras je u emisiji "Pitanja gledalaca" došlo do sukoba između Miljana Vračevića i Ivana Marinkovića, zbog toga što je Miljan hteo da prekine Ivanovo izlaganje. Nakon emisije, Vračević je krenuo da prati Ivana, a obezbeđenje je uletelo na imanje. Ivan je o sukobu pričao sa Urošem Ćertićem u kuhinji.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam ja šta njega boli, on priča da me je vozio u Hitnu, ja ga se ne sećam, Onda kažem da smo se sreli dva, tri puta, ja kažem: "Dobro". Kaže da je sedeo sa nekim za stolom, da sam se javio, a njemu ne. Kaže da je tad pop*zdeo i da će da mi j*be mamu u p*čku. I to se završilo, ali on stalno nešto pecka, nešto dobaci. Ja mu kažem da se ne provociramo. Ume tako da zabode. Malopre smo sedeli, zezali se. A to je isto uradio i Marku. I Marko mu je rekao da proziva non-stop, hajde Marku neće, nego će na meni. Sve ima pozadinu. Što se mene tiče, ne moramo ni da pričamo. Kapiram da je sujetan, to što sam rekao da ga nisam poznavao. Pri tom, pominje tog mog prijatelja. Ja nisam znao ko je on - rekao je Ivan.
Pobegao je, a i nije javna ličnost. Nervira što imaš svašta da kažeš, Goca Tržan, što više nisi pijanac - dodao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako nisi sujetan, onda ti ne smeta, ako si sujetan, onda ti smetan - nastavio je Marinković.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.