AKTUELNO

Drama za dramom!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Urošu Ćertiću.

Adam je ušao u Zadrugu, kako bi promosivao svoj talenat. Zar nije logično da neki pevači otvore usta, nekima glas nismo čuli

Foto: TV Pink Printscreen

Nije problem vokal. Muž i žena žive zajedno, pa zamole jedno drugo da ne pričaju dok se ne ispije kafa. Nije problem vokal, nego buka. Zamolili smo ga da to ne radi, on je sledećeg dana krenuo još jače. On treba da radi na sebi, na karijeri, treba da nauči da prima kritike - istakao je Uroš.
Jedno je volja. Adamu se nameće autoritet. Sad se on plaši da peva ujutru. Šta znači ujutru, to je ovde relativno. Ko je Uroš ovde da nekog vaspitava. Ako se dečku peva, neka peva. Više ne peva ujutru kao ranije - ustala je Jelena Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se plašim samo Boga. Ujutru ne pevam jer sam video da više ne postoji ta energija, autoritet je nametnut. Ja ću da pevam tako kod naše kuće - rekao je Adam.
Eto, sputava mu talenat. Ko je Uroš da ga se plaše ljudi? Uroš: "Ja sam ovo, ja sam ono". Lepo mu je Tamaris odgovorila, što nije u Holivudu? - nastavila je Golubovićeva.
Šta će u Holivudu, ovo je bolje od Holivuda - dodala je Zorica Marković.
Ja pričam o njegovom poslu, uvek je drugi, ovde je drugi u odnosu na Kristijana, i Maja ga ignoriše, tu kreću kompleksi. On je siledžija, ne preporučujem ga ženama. Žene ne vole muškarce koji se hvale, nego koji ih slušaju - nadovezala se Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja još nisam upoznao rediteljku koja se impresionira nekim ko je imao toliko dana robije i nekim ko je rekao da devojka neće ići u Raj jer je l*zbača - dodao je Uroš.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.