AKTUELNO

Šok za šokom!

U toku je radio-emisija "Amnezija", voditelji Miljan Vračević i Nenad Aleksić Ša ugostili su Danijela Višića, koji je ovom prilikom progovorio o svojim ljubavnim brodolomima i situacijama u Beloj kući.

Kaži mi, šta se dešava sa tobom, Bakša ili Urša - pitao je Miljan.
Bilo je super sinoć na žurki. Sa Bakšom sam završio, niti me ona interesuje. Pokazala je ko je i šta je. Želim joj sreću - rekao je Danijel.
Anita, da li si i dalje pri stavu da je ona folirant - pitao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da. Ispalo je da sam odbijen, ona je ta koja je novinarima pričala da smo bili zajedno, pa kad sam rekao da to nije istina, bila je priča da sam joj pisao - rekao je Danijel.
Ti i Bakša ste ušli ovde kao zaljubljeni, a ona je izjavila da imaš problem sa seksualnošću. Rekla je da si pisao nekom gospodinu- pitao je Miljan.
To je velika budalaština, laž. Devojka je povređena, ne može da skine pogled sa mene. Odbio sam je, ne zanima me. Ne znam zašto ona ide po kući i priča da li smo imali se*s. Nismo mi spavali kod nje kući, nego u apartmanu. Slučajno se desilo, meni je bilo glupo, ona je rekla da uđem da upoznam njene roditelje. Ima svog dečka, ne znam što se ne posveti njemu. Ne uzimam je u usta. Ružno je da pričam koje fetiše ima, šta sam joj sve radio i ostalo - rekao je Danijel.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je to ono, kontantno kod žena, da udaraju na muškost - pitao je Ša.
Ja njoj dajem rok deset dana da će da raskine sa dečkom i da će me moliti da se pomirimo...Sofija mi je jako draga i simpatična devojka, samo se družimo. Što se tiče Urše, pao je sinoć poljubac - dodao je Danijel.
Kaži nam Ivane, pre neko jutro kada smo šetali po sobi, video si dva divna mladića ispod pokrivača - rekao je Miljan.
Jesam. Bez ikakve šale pričam, nekom sam rekao da pogleda, da možda ja ne vidim pogrešnim očima. Video sam ih da leže u krevetu. Ja sam ih video, otišao sam, vratio sam se, pogledao ponovo, opet su bili - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bilo ono jutro kada je Urša plakala, nakon što se završila muzika, meni Bilal skače u krevet i dolazi pored mene i šapuće mi nešto na uvo. On je hteo da mi kaže da se smuvao sa Sandrom i da li mi to smeta. Tako je ispalo, ali je trajalo par minuta to - ubacio se Danijel.
Ja znam da si ti i mlad i sve, ko koga tu zavlači i ko kome, to Bog sveti zna. Jeste ružno, napomenuo si to, čak si u emisiji rekao šta si joj radio. Pusti ženu, iako je nezadovoljna, brane se jednim te istim terminom: "Imaš smoki i ne može da ti se digne" - rekao je Ivan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga