AKTUELNO

Nova ljubav se rađa?!

Radio-emisija "Amnezija" je upravo počela, a voditelji Miljan Vračević i Nenad Aleksić Ša zauzeli su svoja mesta. Nakon što su pozdravili sve gledaoce, kao prvog gosta pozvali su Jovanu Tomić Matoru.

Malo sam bolesna, steglo me je sinoć. Odjednom mi je krenula vrućina u oči, ali biću dobro - rekla je ona.
I tebe da pohvalim, poštuje ovo i ostala je koliko god je mogla - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Imala je uspona i padova, komentariše sve teme i svoje i tuđe. Šta ima novo kod tebe? Videli smo da je počeo kod tebe taj neki kokošinjac - pitao je Miljan.
Najiskrenije da kažem, ali verujem da sad od kad mi se ovo dešava, moram da pohvalim Snežu. Stavila mi je jafu kod jastuka, svaka joj čast na tome. Pravi je drug, ne bih volela nikad da je izgubim. Vidi ona da ja imam nešto sa Ivanom, nije joj pravo, vidim ja. Hvala joj i znači mi stvarno. Što se tiče ostalih stvari, Ivana mi je prišla i pitala me koliko traje radio. Od sinoć nisam oduševljena sa njenim ponašanjem - rekla je Matora.
Kad je podigao Milan, videlo se da nije sigurna u šta ulazi - rekao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je Miki baš, baš lep razgovor obavio sa njom. Ja neću ništa da pritiskam, da ne ispadne da ja nešto namećem. Dogovorili smo se Maja i ja da idemo na žurku. Kad sam došla do kreveta, pitala sam je da bude tu, ona je rekla da neće da me češka i da bude tu. Da, ona se totalno isključila - rekla je Matora.
Da li možemo da kažemo da devojke zarad cilja ulaze u odnos sa tobom - pitao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Sneža meni svaki dan kaže da joj je najviše zbog mame, pomene, ali se i dalje bori. Tako je i meni bilo kad sam bila sa Sanjom, nisu nas podržali, ali smo se borili. Rekla mi je Ivana da joj se ide kući, da smo napolju da bi se sigurno nešto desilo. I tad kad je plakala posle emisije u pušionici i tad me je poljubila. Bolje da se povučem, nego da ispadne psihopata, pa da na kraju budu igrice i to. Kad god sam htela da budem šmeker, uvek sam naje**la. Sve što je na pol, nevalja...Znam ja da se ja Sneži sviđam - rekla je Matora.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga