AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Drvo mudrosti pozvalo je Jovanu Tomić Matoru u Rajski vrt.

Kako ti se čini odnosa između Milice i Marka - upitalo je Drvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što gledam prve nedelje sa Mensurom i sada sa Markom, ja ne znam. Ona je totalno odlepila sa Markom. Ona je srećna kada joj se Marko obrati. Anita mi je smešna, uhvatila sam jhe sa Markom Stefanovićem da se muva, a ne da Markoviću da se priđe - kazala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Za koga misliš da ima najveće šanse kod Marka - upitalo je Drvo.
Ma, Maja, definitivno. On je do sakoro bio najbliži sa Milicom, ali igra igru, to se vidi. Ni sa jednom ne želi da prekine kontsakt. Ali on je skoro imao takvu situaciju sa Majom gde ga je pitala ko mu se sviđa, tako je sve počelo. Skoro mi je rekla nešto, ali ne znam da li mi je rekla da su odlepili, ili da je ona odlepila. Maja će da preuzme kormilo - kazala je Matora.
Da li se dešava nešto zanimljivo - upitalo je Drvo.
Mali Bilal je dobro upućen ušao. Milica je prošle godine bila stvorena za ovo, tako ove godine Bilal. Od momenta kada je Urša podignuta, on se distsancirao, pa je video neko rešenje pored Sandre. Mislim da će touskoro da pukne. Danijel se koprca na sve strane da ostane, a lažan je u svakom smislu. Što se tiče Adama i Tamaris, mislim da je ljudi ne napadaju zbog veze sa njim, već stava koji ima dok priča o njemu. Nju on nije ni zanimao, sada mi sve deluje usiljeno. Gleda se u ogledalu dog izlaže, to me jako nervira, ja ću sve to da ispratim, što se nje tiče. Vidim da je svuda ima, mota se. Jako mi je kvarnio jer je Adam rekao da je bacio rovca da je Mirela pobacila zbog Bore, ne sviđa mi se sve to. Ja ne mislim da on voli Mirelu, ali mu ne bi bilo svejedno, kada bi je video, u to sam sigurna - kazala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.