AKTUELNO

Šok za šokom!

U toku je emisija "Pretres nedelje", a voditelj Milan Milošević pokrenuo je novu temu, a reč je o dešavanju o rotiranju ljubavnih parova, Danijela Višića i Sandre Bakše sa Lil Broksom i Uršom Škofic.

Danijel i Urša se samo druže, samo ih je snašla nesreća. Po meni je drugar koji ti skine ribu najveća pi**a. Bakša je produžila svoj rijaliti za dve nedelje - rekao je Peca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću samo reći da je Peca zaljubljen u Uršu - rekao je Broks.
Bakšu sam ti za si*e hvatao usred hotela - rekao je Peca.
Ona je rekla da nije sa njim imala odnos - rekao je Mikica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona može da priča šta hoće, ja mogu da opišem kakve fetiše sam ja njoj radio...Ma kakva tri meseca, videli smo se tri puta. Pa dobro, videli smo se za tri meseca pet puta. Ona živi u Novom Sadu, ja u Beogradu. To je ružno da priča šta smo radili ili šta nismo. Ružno je da ja pričam kako sam je je**o i u kojim pozama - rekao je Danijel.
Da li si imala se*s sa njim - pitao je Milan.
Ne, nikada. Videli smo se pet puta za tri meseca. Nek bude da smo imali, neću uopšte da ga komentarišem - rekla je Bakša.
Ja imam prepiske u mom telefonu, na mom viberu, šta ona voli i šta smo radili. To je ona jadnica priča po kući šta smo radili - rekao je Višić.

Foto: TV Pink Printscreen

Vodili smo neku temu nešto oko njihove veze, onda je ispričao da ona voli da je pljuje u usta, da je čupa - rekla je Ana Spasojević.
To je zato što je ona nešto rekla i onda sam ja samo dodao jer znam šta ona voli - ustao je Danijel.
Kome ti Majo veruješ - pitao je Milan.
Nije nimalo džentlmenski da ti pričaš šta ste radili. Svako ima različite fetiše, to je njena stvar - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao prvo moram da kažem da više verujem Danijelu nego Sandri. Primetio sam neke poglede između Bilala i Sandre. Rekla je da neće ni sa kim biti posle Danijela, laž - rekao je Ivan.
Rekla je da nije plakala zbog Danijela, a ja sam bila sa tobom kada jesi - skočila je Urša.
Bilal, je l' tebi ovo normalno - pitao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde ništa nije normalno. Meni je bitno šta ja mislim o tome. Nije mi normalno da ste u vezi tri meseca, a da se vi vidite pet puta. Ja ga dnevno bacim pet puta. I da je bio se*s i treba da bude, ali mislim da nije. Voleo bih da bude svadba, vidi kako su slatki njih dvoje. Mislim da ne treba, Urša, da praviš nešto od sebe, znam da ti je krivo što sam ja sa njom, ali ti to ne treba - rekao je Broks.

Voditelj je dao reč Danijelu Deniću.

Ne znam da li je bio se**ić, ali mislim da i dalje postoje neke emocije prema Bilalu od Urše. Ne znam što, ali nema potrebe da se ovako prepirete i svađate - rekao je Danijel.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandar Sauer je bio reč.

Previše ih možda napadate, osuđujete. Meni deluju srećnije Bakša i Broks nego pre - rekao je Sauer.
Vi ste meni toliko fejk, prodali biste veru za večeru, jedino mi Urša nije fejk - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi se budimo ujutru, Bilal i Danijel u krevetu se grle, pa se maze - rekao je Ivan.
Kaže čovek koji je napravio Miljani dete u veceu - odbrusio je Broks.
Ne znam ja da li si ti ili nisi, ali šta ćeš sa muškarcem u krevetu? Normalno je da se muškarac i devojka maze, a vas dvojica se mazili - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije da sam svetica, ja sam to radila sa ljudima koje sam volela. Šta je ovo? Em fejk svađe, em fejk veze - rekla je Maja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.