AKTUELNO

Haos u Beloj kući!

U toku je emisija "Pretres nedelje", a nakon što su se smirile strasti između Anđele Ilić i Valentine Stanković, voditelj Milan Milošević je okupio zadrugare za crnim stolom, te je reč dao Anđeli.

Veruj mi da ne znam o čemu se radi, ja imam prava da verujem u šta hoću. Imam prava na svoj lični stav - rekla je Anđela.
Ti si prva mene dirala - rekla je Valentina.
Smatram da ti je mesto u vrtiću. Mala, umesto da bude u vrtiću, ona je došla ovde - rekla je Ilićeva.

Milan je nakon svađe ove dve zadrugarke, podigao Jovanu Tomić Matoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, kakav će tvoj odnos na dalje biti sa Sofijom - pitao je Milan.
Nikakav, nemamo komunikaciju. Dva puta je prišla sa Ša da priča, pa mi se obratila, iskulirala sam je. Nema potrebe da se družimo, niti da budemo dobre. Ne zanima me ništa. Imala sam potrebu, kad god me ti pitaš ili bilo ko, ja ću da pričam koliko ja hoću. Imala sam potrebu zato što znam da Sanja ne bi pričala takve stvari, nemam ni jedno zrno sumnje. Nema potrebu da Sanju degradiraju, jer tako i mene ponižavaju - rekla je Matora.
Sanja, rekla si da ti je Sofija pisala - rekao je Milan.
Preko moje podrške je slala neke kilometarske poruke vezane za Ivana. Mislim da ne bira sredstvo da dođe do svog cilja. Nema jačinu da stoji iza svojih reči, jer mnogo izmišlja i onda se pogubi ili zaboravi šta je slagala. Nisam bila ni na jednoj ni na drugoj strani. Sada kada vidim šta radi sa Matorom, negira da je rekla kod Mikija, a večeras se ne seća, meni ništa nije jasno osim toga da li je obolela ili je običan folirant - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Adam Labunski je dobio reč.

Imamo dobru komunikaciju, iskrena je i fina devojka. Ima vrhunski mentalni sklop, prema meni je prefina. Tijana je isto predivna devojka. Moram da kažem nešto, nemojte za hranu da me molite...Imam viziju da iskorenim vaše demone i zlo iz vas. Samim tim što imaju osmeh na licu, to sve govori - rekao je Adam.
E gledaj da ti kažem nešto. Uzmeš devojku, nađeš pi**in živac i počneš da pevušiš i zviždiš, jer tako proizvodiš oko hiljadu vibracija, tako da ćemo svi biti srećni, ti i takva devojka - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo (Uroš) je jedan takav monstrum, kad god prođe pored mene, on me pljuje - rekao je Adam.
Adame, moraš dobro da me izj**eš i da mi pevaš - smejala se Matora.
Jao, ja sam čuo da je ovaj čovek (Ivan) da je bio uhapšen zbog toga što je krao salame - rekao je Adam.
Kako si reagovao kad si ispao u polifinalu drugi put, treća sezone - pitao je Petrući.
Mene to ne intresuje to polufinale i finale - rekao je Labunski.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Petrući rekao da je načuo da je maltretirao koleginicu - skočio je Ša.
Jelena je, kad smo bili mrtvi gladni, sela je sama da jede. Kako jede, nenamerno gledam neke stvari i kako jede, prilazi čovek i pljune je, što se razlilo po faci i pici. Njega ne pere ni centrifuga! Ovde živite nemoralni svet - rekao je Adam.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.