AKTUELNO

Pljušte pozitivni komentari!

''Pretres nedelje'' sa Milanom Miloševićem je i dalje u toku, a Aleksandra Nikolić je sledeća zadrugarka koja je dobila reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti misliš o Zvezdanu i uopšte o ovakvim momcima? - pitao je Milošević.
Ove priče nisu za pohvalu, ne treba mladi da se ugledaju na ovo. On je čovek koji je ovde ustao i rekao kako je bilo, nije se prao, priznao je sve kako jeste. Smiren je, nije naporan... Vidi se da mu je teško, da ga je stid i sram zbog svega... Mislim da kada ga prođe trema, mnogo će imati da kaže. Ne osuđujem ga, naprotiv, želim da mu svi damo šansu, da započne neki novi život. Ne bih volela da ga osuđuju, kao što su mene kada sam krenula drugim i novim putem. Mislim da je prava stvar to što je došao ovde - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam dovoljno životnog iskustva da bih to komentarisala. Mogu ove prolazne, koje nikome ne mogu da štete... Žao mi je zbog svega, zaista mu želim svu sreću, moj komentar može biti samo suvišan - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Više puta sam se nalazila sa tim navodno opasnim momcima, oni su mi i dali nadimak. Iskreno, više pričam sa Zvezdanom i Mikicom nego sa Mikijem... Jako je komunikativan, nego za stolom ovde ima tremu, pa možda izgleda drugačije. Poslušala sam sve ovo, nisam znala detalje... Dečko se nije prao, rekao je kako stoje stvari... Mislim da mu je ovako nešto falilo, da na televiziji ispriča svoju priču i pokaže svoje iskreno pokajanje. Drago mi je i uvek sam volela da slušam životne priče u Zadruzi - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.