AKTUELNO

Evo šta su joj poručili!

Naredni zadrugar koji je komentarisao raspodelu budžeta Marine Popović bio je Bilal Brajlović. Pre toga se ponovo obratio i Uroš Ćertić. Kaskader se osećao kao da pojedini novi takmičari omalovažavaju stare.

Ne znate zbog čega je neko ovde. Možda je neko povredio kičmu... Ovo je najgledaniji rijaliti, nije sramota biti ni za džabe - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi pokažu pravo lice kad im date novac i moć, to se sada desilo. Rekli ste da ćete komentarisati aktivnost, ja smatram da sam bio aktivan, ne možete da mi date mali budžet i kažete: "Nećeš biti gladan" - poručio je Bilal Marini.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatramd a ono što ste rekli Sanji nije bilo prijatno i kulturno - poručila je Dijana O.G.
Mene je povredilo to što niste bili iskreni. Ne krivim Vas za 3.000, snalazio sam se i sa manje. Ja sam finansijski obrazovan, naučite da se snalazite - ustao je Marko Smiljić.

Foto: TV Pink Printscreen

Marina se pogubila, ali je pre toga pitala ko je u grupama. Marinina greška je što nije bila sedam dana ono što jeste. Ti si žena beogradskog mangupa, ja Jocu znam, sad si pokazala da jesi - ustao je Ivan Marinković.
Joca nije šibicar, ni mangup - dodala je Marina.
Mangup je pozitivna stvar - odgovorio je Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije bitno koliko novca, bitno je i šta ćete da kažete. Treba da se deli po zasluzi. Onda ste rekli da ćete po aktivnosti da nagrađujete. To je krenulo i izgubilo se posle dva budžeta. Ne možete da kažete meni: "Imaš tri devojke, one će da te hrane". Niste me okarakterisali, ništa niste rekli kakav sam. To smatram greškom. Dižete 4 momka, kažete da su u istom budžetu, a nisu, dajete im da dele kao bombone. Uopšte niste u pravu - ustao je Marko Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Sviđa mi se tvoj komentar, tako treba da se komentariše - poručila je Marina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.