AKTUELNO

Iskreni do koske!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a predstavnik portala Pink.rs, novinar Darko Tanasijević podigao je Zoricu Marković kako bi prokomentarisala sukob Aleks Nikolić i Maje Marinković.

Rekla si da se Aleks mnogo uzvezdila, da je digla nos od kako je sa Dejanom Dragojevićem - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste ona promenila usne, to mi se dopalo. Živi sa čovekom koji je inteligentan, koji je zasluženo pobedio - rekla je Zorica.
I dobar čovek - dobacila je Aleksw.
To ti možeš da kažeš kao neko ko je sa njim, ja kao zadrugar ne mogu. Da, iz nje govori Dejan Dragojević, ne stoji joj. Ne mogu ja na silu da budem neko drugi. Ona je meni smešna u tom njenom stavu. On verovatno dečko gleda, lepo se ona ponaša. Kada pretera, ja ne mogu da ćutim. Znam ja Aleksandru kako priča i razmišlja. Ja mislim da od te priče nema ništa, ona je tu. Pratićemo, nije trebala da čačka Maju, malo jeste digla nos, ali bilo je i drugih pobednika. Baš se uobrazila - dodala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je podigao Jelenu Golubović.

Koja je moralnija, koja glumi moral, šta se tu dešava - pitao je Darko.
Meni je Aleksandra Subotić ostala mnogo draga od "Zadruge". Možda je Aleks samo stavila do znanja da je ne dira, a Maja se upecala, da nije odreagovala ja ne bih ni znala da se o njoj radi...Aleksandra je bila uz Dejana kada mu je bilo najteže, a Maja od jednog do drugog muškarca i dala je ljubav. Ja znam da se o Maji priča da je rasturila dva braka, a ako tako gledamo, jeste da je Aleks moralnija...Meni je Čupa rekao da treba da nastupa u Sarajevu, a nastupao je u Novom Pazaru. Meni su njegovi prijatelji javili i onda sam okrenula vlasnika tog kluba da mi kaže za toliko je pevao u tom klubu to veče. Rekao je da je bio otkazan nastup - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je podigao i Bilala Brajlovića.

Moje mišljenje je da je njoj potreban muškarac da bi napredovala. Na koji način si ti napredovala - pitao je Bilal Aleks.
Nemam potrebe da pričam o tome, pričala sam već - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Napredovala je samo zato što je sa Dejanom, ne vidim drugi način - rekao je Lil.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.