AKTUELNO

Šok!

Nova zadrugarka Aleksandra Momčilović je nedavno ušla u vezu sa Ivanom Dragićem, pa je na "Igri istine" priznala da joj misli idu u drugom smeru.

Marko šta misliš koji od muškaraca, trojicu mi navedi, koji ne mogu da je*u pa kevću i prave probleme - pitao je Mića Markovića:
Prvi je sugrađanin Ivan Dragić, drugi Peca i treći Ša - rekao je Marko.
Kad je bila frka oko Sofije i onda je ispalo da joj s ene sviđaš, rekla si da pored nje i Snežane postoji treća osoba koju si pikirala - pitao je Marko Matoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si ti to čuo? Ivana je, sa Snežom sam pričala i rekla joj jer je okej i nisam htela da je povredim. Sa Ivanom se sad družim jer sam dobila dva puta korpu. Vuče Banja Luka, pa to ti je - odgovorila je Tomićeva.
Krivo mi je što sam stupila u vezu sa Ivanom Dragićem jer znam šta sam izgubila napoolju
Kako uopšte ulazite u odnos sa osobama koje vam se ne dopadaju, ako nemate simpatije. Šta je to, nego opstanak - rekla je Maja.
Milice pošto gledam da se Marko i Anita grle, pa me zanima da li si ti nakon toga obukla Mensurovu majicu i prespavala u njoj ? - pitala je Sanja
Ne, ja sam i tokom leta... U toj majici sam spavala i ranije. Nisam ni videla da su pričali sinoć, a i ne vidim zašto bih bilo šta radila zbog njih, ili zbog njega - rekla je Milica

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M. M.