AKTUELNO

Buka i galama!

U toku je emisija "Nominacije", koju vodi Milan Milošević. Zadrugari će večeras birati između Marka Markovića i Anite Stojlović

Dobro veče, Marko je mnogo iskreniji, ja znam da će me Zorica i Mića ubiti zbog ovoga. Anitu šaljem u izolaciju, Marko mi je iskreniji po pitanju ljubavi. Moj prvi šok je bio kada sam čula da je bio sa Stanijom, ali sam ga bolje upoznala, videla sam da je iskren, slatko mi je sve sa Milicom, ne vidim ga pored Maje. Ivan je rekao da treba da bude sa nekim ko zarađuje kolko i Stanija, Milica ima 18 godina, tek treba da stasa i da se izgradi. Meni je draža Milica od Anite, kad vidim kako se oni gledaju, Maja mi je hit. Njoj Kristijan danas objašnjava gde greši, ona samo zgražava narod. Ne znam da li Maja shvata šta je Kristijan hteo da joj kaže - kazala je jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena, jel si ti gledala prethodnu sezonu, tvoja ljubimica je radila slično što i Maja - kazala je Zorica.
Njih sve boli jer sam ja jaka. Ljude bole jake, ostvarene i srećne žene -dodala je Maja.
Mnoge se ovde upoređuju ko koliko ima, gleda se po nekretnini sve. Samo gledam i čekam da čujem da li će neka reći da je podloga obrazovanje i kultura, to je uspeh, kao što sam ja gledala kada sam bila mlada. Moja poruka mladima je da uče i rade na sebi - kazala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedva čekam porodični sastanak, da krenem da ih rešetam. Mnogi ovdre komentarišu ko je boranija, a kokošinjac. Ako se neki osećaju tako, ne treba druge tako da nazivaju. Velika je sličnost među nominoivanim, nemaju samopoštovanje i samouverenost. Marko se dokazuje, a ona trči poput ku*e za njim. Meni je strašno jer mu je zanimanje je bivši Stanijin dečko, on je Stanijin pas. Ja pričam svoje mišljenje, ide od jedne do druge. Govore sa kim je bio, a da je valjao, zadržao bi se. Kao što se sada ponaša prema ovim devojkama, ponašao se tako prema Maji i Marijani, samo su ove devojke sada dosta mlađe. Ponižavajuće je da ga uzdižu, a pravi muškarac ne govori da bira i razmatra. Kada ti neo dira bivšu devojku, treba da ustaneš i da je odbraniš pre nego što ti skrneu pažnju na ponašanje. Ona se verovatno za sve u vezi sa njim borila sama. Koleba mi se mišljenje o Aniti. Kada pričam sa njom deluje mi površno i naivno. Ako uzmem u obzir da je ona majka, nije mi moguće da joj nije jasno šta se oko nje dešava. Nije mi logično da je neko na nešto nagovara, a da sama ne želi. Ako nastavi ovako da glumi, biće dobro, ali ne znam da li joj znači da je neko gleda kao jadnicu i paćenicu. Anitu šaljem u izolaciju, Marka ostavljam- Kazala je Sanja.
S obzirom da tako pričaš o menji, ti si prošle godine bila za istresanje. Istreso se i šutnuo te. Ja nju nisam iskoristio. Takve kao ti ne mogu da šetam - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.