AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija "Nominacije", koju vodi Milan Milošević. Zadrugari će večeras birati između Marka Markovića i Anite Stojlović

Miki Đuričić je naredni nominovao.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, svi kužu da je Anita mlada, videćemo kada za šet meseci iztađe nešto, ne samo za nju, nego za sve. Nije čudno kada je neko mlad a glup, strašno je kada milsi da je pametan. Marko je mlad, ne zalazim u to što radi. Marko nije sebičn aličnost, pobedio je kada je bio izbor za mistera, meni je drag. Ja sam se nagledao mnogo mladih ljudi u rijalitiju, ja želim da će ući neka mlada devojka koja će drižati do sebe, da ima osećaj stida i sramote, ja to još nisam video. zaboravljaju da ovo gledaju mame, tate, cela porodica. Ne smatram Anitu nekom pametnom osobom, ona neka radi šta želi, to je njena stvar. Ja ću poslati nju, a ostavljam Marka - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći je nominovao Uroš Ćertić.

Ne mislim da je Marko meni neki konkurent, dobar je dečko, dobar je dečko i ima bogat vokabular. On je vozio Fiću, to je bila Stanija, Ana Korać je bila Ferari, ali nije došao do Lamba, koji je Tamara Đurić, koja je veliki zalogaj, najveći od svih. Ja ne mislim da taktizira, ali po mom mišljenju bi bio lud da se već opredelio za bilo koju od ovih devojaka. On nije klinac, ali ona jeste glinka. Anita niije prošla pored mene, a da me nije pogledala. Imam oči i na leđima. Ona bi sa tatom svašta radila, ali tata ne da. Odavno sam to prošao. ja bih mu savetovao da promeni profil devojaka koje gleda, nikada nisam čuo ružnu reč za njega. Što se tiče nje, nemam šta da zamerim, ima 19 godina, mi smo scvašta radili sa toliko godina. Nju je majka radila u mladim godinama, imala je takav primer. Ona je želela da prošeta sa mnom, želela je da pričamo. Ona je dala drugarici prepiske, to je izdaja. Ponižavaš se i trčiš za njim. Meni si rekla da ćeš ga šutnuti, ukoliko uđe njegova bivša. Ona je pokazala da je on njena taktika. Jako si loše počela rijaliti, izdala si ga. Šaljem Anitu u izolaziju, neka razmisli o svemu. Sve je lažno kod tebe - rekao je Uroš.
Neka vrate kamere, pa će čuti šta sam sve pričala o njemu - kazala je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u  nastavku.

Autor: S.Z.