AKTUELNO

Drama!

Nakon drame u emisiji "Pitanja gledalaca", Sofija Una Manić je otišla do dvorišta sa Tijanom Jovović. Za to vreme se Jovana Tomić Matora suočila sa Urošem Ćertićem, pa se vratila kod Sofije Une.

Mi smo zapale u mašineriju i to klošarstvo... Znam zašto je Ša... Ali neću da komentarišem. Pop*zdeo je juče, sve se zna, sve se vidi, sve se oseća... Ali učinio mi je uslugu - rekla je Sofija Una.

Foto: TV Pink Printscreen

S*re mi se od ovoga što Ša komentariše, ovde niko nije prijatelj, svi su igrači... - dodala je Manićeva.
A što ti moraš da budeš jadna? Pljuješ (Ivana), pljuješ sebe. Što ga ne pustiš? Nek on priča o tebi loše, što ti moraš da pričaš? Ja kažem iz iskustva, meni je krivo što sam blatila Sanju. Sebe sam ponižavala - pitala je Matora.
On je profil čoveka sa kojim ne možeš normalno da pričaš - rekla je Sofija Una.
Mislim da praviš grešku - nastavila je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoji prijatelji prave grešku. Da ne bi bilo ovde da ja radim nešto da bih imala obroke od tebe, da jurim kadar... Da ne bude to, ja se gasim. Tijana i ja se gasimo - dodala je Manićeva.
Mene ne zanima tvoja bivša veza, zanima me da upoznam tebe. Ako ovako nastaviš, izgubićeš me i kao prijatelja. Boli me k*rac šta misle drugi ljudi. Padaš pod uticaj drugih ljudi - rekla je Matora.
Ja se od ovog trenutka povlačim. Samo kad me prozove voditelj i to je to - poručila je Sofija Una.

Foto: TV Pink Printscreen

Sofija je potom zadrugarima rekla kako nju ne mogu da razumeju prostaci, već samo intelektualci i da se oseća kako su Tijana i ona pale s Marsa i da se ne pronalaze sa drugim zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.