AKTUELNO

Ovo je jedna od glavnih tema!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Aniti Stanojlović.

Zašto ćutiš i dozvoljavaš da te ponižavaju? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Svako ima pravo na svoje mišljenje, ja nisam ćutala. Ne osećam se poniženo. Ima takvih. Napolju je drugačija situacija, ukućani me ne vole. Zbog tih poruka, gledaju to kao izdaju - rekla je Anita.
Zadrugari prave istu grešku po ko zna koji put. Grupno osuđivanje... Da, ona je priznala da je muljala, da je dala poruke. Ali njoj se zaista dopada Marko. Nije problem kod nje, nego kod njega. On treba da kaže: "Devojko, skloni se, ne interesuješ me". Ona sedi pored njega, naslanja se. Oni prave od nje ono što nije, ona će i te kako da dobije simpatije spoljnog sveta - ustao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa moje tačke gledišta, ona ne radi ništa loše, ima emocije prema Marku. Nije izdaja, nisu oni u vezi i braku, pa da ga je izdala. Ali ovde postoje navijačke grupe od devojaka koje jure Marka, a ona nema svoje fanove i navijače i samim tim je u problemu. Žao mi je nje - istakla je Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar dan, ja ću kratko. Anita stvarno nije interesna sfera mnogim devojkama ovde, niko je ne spominje, komentariše... Mislim da je samo bio problem taj njen nadobudni stav. Ja podržavam vezu kad je nešto zdravo i obostrano. Nisu problem samo te prepiske, on ne želi na silu da ulazi u nešto. Mene ovo vraća na prošlu sezonu kad je ušla jedna Makedonka i htela na silu da bude sa mnom. Na silu može samo da ga otera. Mogu samo da je posavetujem da uspori - rekao je Nenad Aleksić Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Protiv nje nema ništa niko ovde. Ona je posle žurke rekla da je Ana plakala i da ona to voli. Ne može da izigrava žrtvu, a da voli kad neko plače. JA sam to čula - poručila je Dijana OG.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.