AKTUELNO

Drama bez prestanka!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Aleksandri Nikolić i Maji Marinković.

Da li je vaš sukob zbog Janjuša i Cara?
Ja ne znam ko su oni... Šalim se... Nije sukob zbog toga, ja svakom želim sve najlepše. To je moja prošlost. Jedini muškarac koji me zanima je Dejan, nikakav Car i Janjuš. Sa moje strane ne, sa njene možda - istakla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne može da bude samo sa jedne strane, mora da bude sa obe strane. Mislim da to jeste srž. Ona je uvek bila druga u tim odnosima. Ja budem sa Carem, ona ode u etno-selo, izj*be se sa njim, on se vrati kod mene. Uvek je bila druga. Nisam ja njoj ostala dužna, dobijala je ruske salete itd. jer se mešala u odnose. Ona je samo radila svoj posao, ona je plaćena za to. Date lovu, ubacite žeton i hoklica, dobijete je. Oprošteno joj je, ali nije zaboravljeno. Njoj sad nije dobro - dodala je Maja.
Ja sam top. Ti treba da se hospitalizuješ i da se smiriš, da se izlečiš, da se stabilizuješ - rekla je Aleks.
Ti nemaš pojma šta pričaš, treba da budeš na svom poslu, da budeš k*rva, što jesi - nastavila je Marinkovićeva.
Eto, ti si me zamenila. Imaš li nešto drugo da kažeš osim toga? - pitala je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

To što imaš inteligentnog dečka pored sebe, ne znači da si inteligentna... Ja možda nisam načitana nešto, ali za tebe jesam. Deki, treba još da se radi na ovome, ako se Dakica ne bude umešala, a daće Bog da se vrati na staro - poručila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, ne možeš da je nazivaš k*rvom, a ti si drugarici sj*bala brak. Pušila si k*rčeve ovde. Kad se Maja meša u tuđe, onda kaže da nije kriva... - ustao je Lepi Mića.
Ti je braniš jer se j*bala sa tvojim prijateljem. Ovo je providno, deža vi, ja režem direktno - poručila je Maja.
Majo, direktno si ušla u Janjušev brak. A svi sukobi njih dve su jer su imale odnose sa istim muškarcima. Ali ne može Maja ovo da priča, držala dete svoje prijateljice, pa joj uzela muža. Maja kopira Anu Korać, to je priča. I neka se svađa verbalno, ovo ostalo je nemoć. Ja sam Maju nazivao Cvekla, od njene plastike ostaće samo ova vrata - nastavio je pevač.
Mićo, hoćemo o tebi da pričamo? Nisi ženu godinama video - dodala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Isto tako ovaj Bugarin, napada Aleks jer je zaljubljen u Maju. Nemoj da napadaš devojku samo jer si zaljubljen u Maju, ti si poltron - nastavio je Mića.
Mislim da ti bolje stoji da menjaš baterije -- dodala je Maja.
Emil ne poznaje Aleksandru, a nazivaj je k*rvom - rekao je pevač.
Pa, Mićo, ti nas nisi poznavao, pa si nas nazivao k*rvama - pobunila se Sanja Grujić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.