AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Anu Spasojević.

Da li ti se sviđa Marko Marković? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Da. Ništa se ne dešava, družimo se - odgovorila je Ana.
Da li ti daje neku nadu? - pitao je Milan Milošević.
Ništa, samo se družimo. Nemam potrebu da pričam u njegovo ime, on ima usta - dodala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko sviđaš se Aniti, Milici, Ani Spasojević, Maji... Ti daješ, neću da kažem lažnu nadu, ali nadu Ani, Milici i Aniti - dodao je Milan,
Evo iskrneo da krenem od Anite, nikad ne dajem lažnu nadu. Svidela mi se, lepa je devojka, ali nij epresudan fizički izgled. Provodili smo vreme, spavali u istom krevetu, ali kad sam sabrao utiske i čuo, ne želim da budem deo te priče. Sinoć kad je spojila krevete jer joj je hladno, rekao sam da ću da joj dam pokrivač, ali ne možemo da spavamo ispod istog. Što se mene tiče da priča je završena, ne želim da lomim glavu. Sa Milicom se družim, prija mi - pričao je Marko.
Ja sam rekla da nisam zaljubljena, ne mogu da se zaljubim za tri dana - pravdala se Ana.
Kako si rekla za svoje stanje? Da se odavno nisi osećala lepše, kao da si na rolerima - ubacio se Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Družimo si i provodimo vreme, ne mogu da kažem koja mi se sviđa - branio se Marko.
Ana Spasojević nikad nije bila srećnija, ni zadovoljnija - nastavio je Mića.
Ana i ja pričamo o svemu, nikad mi nije rekla da je zaljubljena, nego da joj se sviđa. Ne želi da upada u priču koja nije razjašnjena. Ja sam rekla da ide da priča sa njom. Milice, priznaj da se odlepila jer ja u ovom vrtiću neću da učestvujem. Kod Mikija se zakopaš na beton, Aleksandra šeta sa Anitom, a Ana ludi - dodala je Zorica.
Ja mislim da ljudi treba da postanu svesni sebe, pa krenu dalje. Marko je lep momak, bio je sa Stanijom i stvorio je sebi ime i reputaciju. Uz dužno poštovanje svima, ja ga znam dugi niz godina, on da hoće da bude, on bi bio. Nego šta nego kokošinjac? Ja se sprdam to je moj drug. Mislim da to ne uzdiže njega, one ispadaju budale. Njemu to nije interesna svera da posle onakve ribe se bavi smešnim pričama. Kvalitet, a ne kvantitet - poručila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Uz dužno poštovanje, neće ni Maja ni bilo ko da me uči isvrstava negde gde su bile pojedine
Ja sam se izvinila na surovom mišljenju i pozdravila Staniju jer je dobra devojka koja ide uz Marka. Jedno su ajkule, a drugo su sitne ribice - nastavila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.