AKTUELNO

Aleks ne podržava Miličine emocije!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Anitu i to što je tražila savete od Aleks Nikolić da li da iznese da je bilo dodira ispod pokrivcača sa Markom.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj savet to nije pošto sam čula da je neko dobacio - rekla je Milica.
Smatra, da Milica ne treba da se petlja sa Markom i da ima odnos sa njim, rkela sam joj da joj veza ove godine nije potrebna. Ne treba da bude deo kokošinjca Vladimira Tomovića. Anita je prva krenula u taj bliži odnos sa Markom, i rekla mi je da su danas bili intimniji ispod jorgana. Ništa je ja nisam nagovorila, oni su i pre mene bili prisniji i intimniji - rekla je Aleks.
I sa mnom je pričala, a ti si je sa pred svima odala. Savetovala si je da ustane pred svima i kaže da su se vaćarili - rekla je Miljana Popović.
Aleks mi je rekla da za moju i Markovu relaciju nije. Njemu ništa ne fali, ali mislim da joj tu nije mesto - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da ona najbolje ide uz njega. Ružno je da ti savetuješ Anitu ako se družiš sa Milicom - rekla je Jelena Golubović.
Dobro veče Milane. Što ona bilo koga sluša, što ne bude ono što jeste - pitala je Anastasija Bojanović.
Ona je išla do osobe i pitala da li mislid a će da prođe ako kaže da sus e vaćarili ispod jorgana. Nije za pohvalu da pričaš da je bilo - rekla je Ana Spasojević.
Tebi na štetu ide da to pitaš i da se time hvališ - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M. M.