AKTUELNO

Žestoko!

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" Aleksandra Nikolić dobila je brojne kritike da se promenila u odnosu na prethodnu godinu i da je mnogo arogantija. Zadrugari su se dotalni njegovog sukoba sa Ivanom Marinkovićem, a voditelj Milan Milošević dao je i njemu reč da bi dao svoj sud.

Nemam pojma, ja sam nnavikao na to. Ja sam samo govorio kao gledalac i o stvarima koje su se ovde dešavale u domaćinstvu. Ja sa njom nemam potrebu da ulazim u rasprave. Delim mišljenje ostalim, a to je da je ona vrlo pametno... Ne znam za priče za Kristijana i bivše momke. Očigledno je ponela dobar deo Dejanovog tereta i njegov uspeh, jer je pobedio, a prošao tragediju, za njega možda i sreću, uzela je deo plena i vešto ga troši. Ne mislim materijalno, ali i materijalno. Moja devojka se lepo oblači ima stila Aleksandra sad nosi titulu i bori se sama sa sobom. Teško je sad ući bez Dejana i izaći na kraj sa većinom ljudi. Stvorila se atmosfera da Aleksandru neko napada i napravilo smo je žrtvom. Drugo je Jelena Golubović, ona je otipla u stečaj. Aleksandra će imati vremena da se izbori - pričao je Ivan.
Da li će ona da se izbori kao Aleksandra Nikolić? - pitao je Milan Milošević.
Ne znam i ne znam njene kapacitete, glupo je da kažem da neće. Dovoljno je što je prigrlila fanove - rekao je Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih volela sve daprokometnarišem o Aleks. Nisam kompetetna da pričam o svemu što su zadrugari provukli, jer ja to ne znam. Ovde sam je prvi put upznala. Ja sam juče prvi put porazgovarala o njoj i rekla sam joj da deluje jako nadmeno i da ne dozvoljava da se sa njom komunicira. Neko ko je kružio u krugu poznatih dugi niz godina, ona je devojek nekog ko je pobedio i ma predrasude da ljudi žele da se druže zbog plasmana. Ja razumem da ona misli da neko želi da joj priše iz koristi. Ja sam dobra i sa Majom i sa Aleks - govorila je Cveta.
Zašto svi to govore, kao da postoj edve struje u "Zadruzi" Maja ili Aleks
Poznate je po Caru i sukobima sa tobom, ona je bezimena. Čuli ste prvi put za nju jer je htela da se j*be sa mnom i tuče sa Majom. Ona ima kupus i paprike, krene iz Futoga za Veternik - ubacio se Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Javila se jedna zadrugarka i prenela nam, nije bilo još ove situacije sa Aleks. Sanja je šetala sa nekom ekipom i rekla je da je nerviraju Milica i Aleks, bilo mi je čudno jer su prvu noć zauzele krevet - otkrila je Matora.
Šetala sam taj dan sa Majom i Anom, Ana Spasojević izmišlja - odbrusila je Sanja.
Ustan i reci da si rekla svoje mišljenje. Čega se plašite? Reci: "Ološ si, ćao" - ubacila se Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nastao je problem da drži neseser kod moje glave i kad sam pitala da bude tiša, rekla je da ne može i počela da mi se širi. Ja nisam sujetna. Nemam problem, Aleks je videla da sam se ja distacirala sa njom - objasnila je Sanja.
Mnogo priča spaja stare zadrugare - dodala je Matora.
Nije mi sigurno Car pokrenuio, koji mi je bio pokretni v*brator, molim vas. Moje poštovanje sa njom je spalo na nulu, komentarišem je kao i sve ostale - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.