AKTUELNO

Emocije vrište iz njih!

Emisija "Pitanja gledalaca" je u toku, a voditelj Milan Milošević pročitao je sledeće pitanje Marka Markovića.

Zašto ne prizanš da ti se sviđa Milica Veselinović? - pročitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Provodimo vreme, družimo se, ali dami se sviđa ovako ne mogu da priznam, treba vremena, ali mi prija. Fino izgleda, luckasta - rekao je Marko.
Kao što se on sviđa njoj, tako i ona njemu. On još vaga, ni ja ne mogu da skapiram za koju će se odlučiti - rekao je Ša.
Marko i Milica pričaju i samo se smeju. Ulazi Anita kad on ne je*e ni 5 posto Anitu, fokus mu je na Milici. Ona igra mudro i pametno, Čekalica je i pušta ih da se čačkaju i peckaju. Milica i ja pričamo i malo u šiframa, zanimljivo nam je - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel možeš da ga zamisliš da se sad poljubi sa nekom. On je emotivni taksista. ne mogu da zamislim da se sad poljubi - rekao je Ivan Marinković
Kokošinjac, leti perje. Cici, mici, od toga ništa. Nema je*anja tu, on je iz patrijahalne porodice - rekao je Kristijan.
Izneću jednu zanimljivu činjenicu vezanu za Marka. On i Anita su anmetnuti jedno drugom i sad neki momoci odavde kojima se ona dopada neće da mešaju prste, dok se devojke kidaju i naskaču na njega - rekao je Marko Smiljić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M. M.