AKTUELNO

Evo čime se bavio!

Emil Kamenov, zadrugar koji nam dolazi i Bugarske, danas je izrazio želju da oženi Maju Marinković po bugarskim običajima. Kako je istakao, on je u vandrednoj zajednici sa svojom suprugom, a večeras je Danijelu Deniću pričao nešto više o svom životu.

Živiš u stanu? - pitao je Danijel.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, u Sofiji, u zgradi, prvi sprat sa dvorištem, cveće, sve... Kosilica samo radi, j*bem mu majku. Žena uvek da kosim travu - rekao je Emil.
Imaš na moru isto? - pitao je Denić.
Da, jedno u Sofiji, jedno u Stolici. To mi je samo za leto, ja odem ili ako hoće neki moj prijatelj - nastavio je Kamenov.

Foto: TV Pink Printscreen

Roditelji živi? - pitao je Denić.
Da, žive u Montani, mali grad u Bugarskoj, nije veliki. 100 kilometara od Sofije - rekao je Emil.
Koliko dugo si u braku? - nastavio je cimer.
Od aprila 2017. Bio sam tad u Engleskoj, u Londonu, upoznali se na Fejsbuku. Pisala mi, ja bio na poslu, kao obezbeđenje u jednom ogromnom kompleksu. Pišem celu noć, dva sata, kažem joj da ne mogu više, pitam da li da se čujemo telefonom. Do sutra u sedam smo pričali. Spavao sam, posle opet bio na poslu... Pa opet zovem. Sve smo pričali, cela noć, ceo dan, tri nedelje tako. Odlučio da odem avionom za Bugarsku. Videli smo se, 10 dana sam živeo tamo, pa se vratio u London i oni me zatvorili u zatvor na jedan dan, tukao sam se sa nekim. Tu izašao, ja u avion i vratio se u Sofiju - dodao je Kamenov.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Emil Kamenov