AKTUELNO

Stara ljubav!

U toku je emisija "Pretres nedelje", koju vodi Milan Milošević. Tamara Nikolić i Adam Đogani progovorili su o svojoj vezi i raskidu.

Tamara, nekoliko dana traje rijaliti. U javnosti se pojavila informacija da ste Adam i ti živeli zajedno - rekao je Milan.
Nismo živeli zajedno, ali se nismo odvajali. Jedna zdrasva priča je bila - kazala je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

To je jedna od najnormalnijih veza u kojoj sam bio. Nismo imali se*s prvo veče, već je sve bilo postepeno. Ja sam tada radio posao za male pare, dolazio sam kod nje često, tu sam boravio - kazao je Adam.
Dobila sam neki posao, koji je bio malo veči zalogaj. N eželim da govorim neke činjenice, ali je on mene samo hteo da zaštiti - kazala je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Tada sam se ošišao na ćelavo. Kada se to desi, to znači da me nešto muči. Kada sam vozio renta kar, tadašnji gazda i ja nismo bili najbolji, on je mene vređao često, jednom prilikom je rekao: Sledeći put dođi da te ja ošišamn na ćelavo." Nakon toga je i ona igubila angažman. Ja je nikada nisam samu puštao na nastup, davao uzimao sam novac od njenoh gazda, davao sam njoj, nisu me njene pare zanimale. Stvorile su se neke nedaće, razdvojili smo se - kazao je Adam.
Niko od nas dvoje nije bio psihopata u vezi, ali ono što se njemu nije dopadalo, kada su moje objave na društvenim mrežama, ja sam se trudila da promenim. Naši telefoni su uvek bili dostupni jedno drugom - rekla je Tamara.
Verovao sam joj u svakom trenutku. Ja sam jedan dan otišao kući, sutradan nismo pisali jedno drugom, onda smo odlučili da popričamo, shatili smo da je bolje da raskinemo. Ovo je naš prvi susret,nakon raskida - kazao je Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam imala strah da se upustim u nešto, možda je bilo do mene. On je bio siguran, ali ja zbog nekih ličnih verovanja nisam mogla da budem totalno opuštena - kazala je Tamara.
Da li osećate nešto jedno prema drugom - upitao je Milan.
Oseća se neka lepa energija, među nama, gledam je kao dobrog prijatelja sada - rekao je Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Razlog našeg raskida je to što smo se prezasitili, počeli smo da se gušimo u tom odnosu, da je ljubav bila jaka, potrajala bi - kazala je Tamra.
Nisam znao da ćemo ovde razrešiti zašto smo zapravo raskinuli - kazao je Adam.
Adame, da li si zaljubljen u nju još uvek - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam - odgovorio je Adam.
Kako je izgledao vaš raskid - upitao je Ivan.
Nortmalno - rekao je Adam.
Možda ga štitiš da ne ispadne kao da je bio posesivan i ljubomoran. Očigledno je da te je ugušio i da si ti raskinula sa njim, šmekerski potez. Ovo je samo moje mišljenje - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.