AKTUELNO

Nije mu bilo lako

U toku je emisija "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević je pokrenuo novu temu, te je tom prilikom podigao Marka Petruševića Petrućija.

Znate šta me sada zanima...Ja bih sada da podignem Petrućija. Ti si bio učesnik druge sezone "Zadruge", šta se desilo nakon izlaska i sa kakvim porocima si se suočio napolju - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam ja te tužne priče, a to nije za televiziju. Imao sam problema sa porocima. Jesam, otišao sam od kuće, kako ti to znaš - rekao je Petrući.
Tebi je otac preminuo nakon tvog boravka u "Zadruzi". Šta je izazvalo to sve kod tebe, da nisi spreman da se boriš, ne bi se vratio - rekao je Milošević.
To kad sam otišao od kuće? Opasna je stvar, završio sam sa tim. Otišao sam od kuće da bih spasio kevu. Pobio sam se sa kriminalcem koji je bio u zatvoru deset godina. Taj čovek kog sam prebio, došao mi je na vrata. Prvo smo se pobili u parku, sutradan sam čuo da mi neko kuca na vrata. Ja sam sišao, guram kevu, video sam tu dvojicu koju sam tukao. Udario me je sekirom u glavu, tupim delom, udario me je štanglom. Posle su pobegli i od tada sam rekao da neću da se svetim. Prošlo je pet godina. Došao je taj čovek ponovo, pa smo rešili tu stvar. Uplašio sam se za porodicu. Tad je došao, krenuo je da mi cima drugara, tad sam krenuo da ga bijem ponovo. Onda sam se uplašio za mamu, otišao sam od kuće, da ne bi mamu smarali. Posle sam se vratio, posle pet - šest meseci i onda sam rešio tu frku. Posle rijalitija mi se zgadilo pevanje, šuobiz, ti ljudi. Nisam iz tog sveta, ja sam običan lik. Radio sam sa klimama, samo da pobegnem od pevanja. Onda sam nastavio sa porocima, droga i alkohol. Završena je ta priča. Išao sam sa devojkom, video sam tog lika, nije ništa uradio. Dva meseca pre nego što sam ušao ovde, krenule su te svirke, smučila mi se ta građevina - objasnio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si bio jako dobar učesnik ovde. Dobro si se snašao, nisi pravio probleme. Tebi je otac preminuo nakon izlaska - pitao je Milan.
Da. Imao je 63-4 godine. Rekao sam da kad izađem da nastavljam. Jesam, vratio sam se kod majke da živim. Sama je, šta će sama - rekao je Marko.

Lepi Mića je dobio reč.

Ja sam jedan od retkih zadrugara sa kojima je Petrući bio u kontaktu. Pričao mi je da je pevanje batalio. Ja sam onda predložio po par klubova da on dođe sa svojom ekipom. Najveći utisak mi je ostavio, kada je bila ozbiljna tezga, nisam mogao, nisam imao vremena, zvao sam ga, rekao mi je da je na građevini. Zvao sam ga na neku tezgu u Banat, ne mogu da se setim, pa mi je rekao da ima neku ekipu, ali mi je rekao: "Imam ekipu, mnogo hvala" - počeo je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam iz tog sveta, ali sam uleteo za drugara tada. Nije bilo naivno, nosio sam i oružje sa sobom. Nabavilo se, morao sam i oni su imali - ubacio se Petrući.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Pink.rs

#Zadruga