AKTUELNO

Teško im je da poveruju!

U toku je emisija "Pretres nedelje", koju vodi Milan Milošević. Zadrugari su jednoglasni u mišljenju da su tvrdnje koje je izneo Robert Mitrović kontradiktorne.

Ja tebe ne napadam, samo komentarišem ono što se desilo u poslednja tri dana. Ti si ušao i od prvog dana si govorio da ti Sneža pokaže si*e, muvao si sve što si stigao - rekla je Cveta.
Ti si tražio da ti pokažem grudi i rekao si da da izgledam kao da imam ventile - kazala je Sneža.
Ozbiljan si perveznjak. Osim toga si u velikom problemu zbog crnogorske pevačice koja nije prihvatila da bude sa njim. Tvoja početna priča i tvoje muvanje devojaka se totalno kose jedna sa drugom - kazala je Cveta.
Tijana mi je rekla da joj je izjavljivao ljubav, kaži Tijana - rekla je Cveta.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije problem da kažem da sam ja nekoga muvao, ali nisam - rekao je Robert.
Ja samo želim da te pitam da li ti je cilj da zavodiš devojke, ili da se boriš za svoje dete - upitala je Tijana.
Ne znam da li treba da se zbog situacije sa detetom zamonašim, imam pravo da radim šta želim - kazao je Robert.
Viktorija je bila u rijalitiju, ja sam je gledala i pratila. Znam da si pričao priču, koja je veoma slična ovoj ovde. Retko ko je slušao njenu priču nije plakao. - kazala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam rekao da ona nije silovana - rekao je Robert.
Ne može da te ne boli nešto što se desilo ženi sa kojom imaš dete. Ja ne znam šta se dešavalo među vama, možda si ovde došao da se svetiš, verujem da sve to jako boli. On je bio sa njom pet godina, kakav god on utisak da ostavlja na sve nas, verovatno je još uvek voli. Nadam se da nisi doša da preko svih tih strašnih stvari, stičeš popularnost. Nas sve zanima istina, a ti ostavljaš jako loš utisak - kazala je Zorica.
Ja sušam ovo sve vreme, ideš za devojkama po ceo dan i govoriš im razne stvari - kazao je Ša.
Reagovao sam jer mi je dete spomenuto - kazao je Robert.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda si slab na dete, to je bolna tačka, ja te razumem za to, mislim da te niko nije isprovocirao ako te je pitao koliko ti dete ima godina. Ti nisi ispričao nikakvu priču, ni celinu, a cela ta stvar ima veliku težinu - kazala je Zorica.
Kada si poslednji put video dete - upitao je Milan.
Pre tri meseca - kazao je Robert.
Ja sam tebe sve direktno pitala, a ti si došao i rekao meni da Viktorija nije lagala u vezi porodice tvoje. Rekao je da njegov tata kuva u kuhinji, da se tvoja snajka potukla sa Viktorijom, a da se tvoj otac nije osvrtao na to - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.