AKTUELNO

Ori se Bela kuća!

U toku je emisija "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević pokrenuo je temu "Izbora za Miss i Mistera", te je tom prilikom izbio sukob između Uroša Ćertića i Jelene Golubović.   

Jelena je neko ko je ljubomorna na sve devojke koje imaju estestke korekcije, koja je sujetna. Ona ima predrasude prema devojci koja je uradila grudi, odmah je ona za nju ku**a. Žena se ne brije ispod miške. Ti kudiš nekoga ko zna da se ponaša, smeta ti- rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta tebi smeta Emir Kusturica - rekla je Jelena.
O čemu ti pričaš? Emir Kusturica je smešan za reditelje sa kojima sam ja radio - dodao je Ćertić.
Je l' to normalno? Njega pucaju kompleksi što nije poneo lentu - skočila je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Sačekaj da kažem. Pucaju me kompleksi, jer sam ušao ovde da osvojim izbor za Mistera. Neka ukucaju gledaoci moje i njeno ime i prezime, pa nek vide celu bazu. Retarde jedan smrdljivi! - rekao je Uroš.
Rekao je da se gleda znanje i obrazovanje, pa provodi vreme sa Majom Marinković. Rekla sam da ću ovde moju profesiju i mozak da isključim - rekla je Jelena.
Od kad sam bio u rijalitiju rekao da me nikako ne zovu. Statisti u Kanadi zarađuju više od kaskadera u Srbiji. 11 godina sam ovde, pita mene gde sam i šta sam radio u Srbiji. Ja ne radim za kikiriki i semenke.Kakav stav ćeš da gledaš kod njih? Ljubomorna si na Maju, na sve devojke koje su lepe - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka ustanu devojke koje smatraju da sam ja ljubomorna na njih - rekla je Jelena.
Ti živiš sa mamom, jer ti je babu neko ubio od ku**a - drao se Uroš.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.