AKTUELNO

Haos za crnim stolom zbog njih dvoje se nastavlja!

U toku je emisija "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević pokrenuo je temu oko "Izbora za Miss i Mistera", te je dao reč Marku Smiljiću.

Složio bih se delimično sa Kristijanom i Urošem, smatram da je to delimično izdaja. Ona to nije videla kao izdaju, nego da je htela da digne sebi rejting. Htela je da momci trče za njom. Brzo je poletela, a isto tako može brzo da padne - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Kaže Aleksandra da je neko pogrešno savetovao, možda ima i toga - dodao je Milan.
Svaka joj čast što je postigla da bude prva tema, što je i htela. Bacila je udicu, a za nju se upecao najlepši momak, kog je mogla da preuzme. Iza sebe je bio sa dobrim devojkama, ima visoku ocena što se toga tiče. Dosta mešate to za izbor za miss i kakva je ona devojka. Da se ne lažemo, ona je među top tri devojaka, ali, neću nabrajati ostale (smeh). Taj fizički izgled može da privuče, ali kad priđeš i vidiš da je prazna, možda sa te strane je razumem - rekao je Marko.

Ivan Nešković je dobio reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što bih ja rekao za Anitu, je da verovatno zbog toga što iritira ponašanjem, da je do toga. Ja sam nju upoznao na snimanju profila, bila je pod tremom kao i ja. Lepa je devojka, dok se posle nije uzdigla i da je to dosta srozalo. Tačno je da je flertovala sa muškarcima, sa njim, sa mnom. Mislim samo da je nezrela. Mislim da ona nije za njega, jer je on pametan i lep dečko - rekao je Ivan.

Nakon Neškovića, reč je dobila Jovana Tomić Matora.

Meni su momci bili originalniiji i zabavniji. Volela bih da prokomentarišem Marka, jer je ona dolazila kod nas i pričala jednu priču. Marko je malo nadobudan i to, ima on razloga, kako on misli. Ona je meni rekla da ona spava Marku na grudima. Ja bih imala želju da ga poljubim, pa mi je nenormalno da vi nemate tu želju - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo sekund, da kažem iskreno. Ja dam sam hteo, ja bih to uradio, pa sam držao gard, jer sam već čuo ove priče - ubacio se Marko.
Ona je pričala o Marku i šta rade, a ništa se ne poklapa sa onim što se dešava. Gledaj druže, da mi se sviđa riba, ja ispala psihopata na kraju. Probam, uđem u vezu, pa raskinem ako ne ide, šta da se radi. Kao da su u kamenom dobu, pa idemo do doka da vidimo da li će da se poljubimo. Ovo se slažem što su komentarisali Uroš i Kristijan, to za prepiske, da je to izdaja - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma ljudi, koliko njih je tako spremilo prepiske - dodao je Milan.
Iako je specifično, dok je bilo buđenje, prišla meni i kao: "Morate da me branite". Rekla si da treba da te odbranimo. Mislim da nije mutava, da može da se izbori. Isto tako, Marko mudro ćuti, čekao je, dočekao je. Kad nešto naslutiš, beži - rekla je Matora.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.