AKTUELNO

Neočekivano!

Anita Stanojlović je i dalje na meti žestokih optužbi zbog svog prepotentnog ponašanja. Sanja je pohvalila Maju Marinković, a Ivan je odbranio!

Foto: TV Pink Printscreen

Milane ja mislim da niko nije ljubomoran na Anitu. Ona se bavi izmnošenjem neistina. Ja sam joj čestitala, ideal lepote kom ne treba da se diviš nego da ti bude motivacija je Maja Marinković i na to možeš da budeš ljubomoran. Predala je poruke da bi dobila marketing. Mića kaže da ima najveće ostvarennje, okej ostvarila se kao majka, ali ne plače za detetom nego za dečkom kojeg poznaje dva dana. Ovde jedino može Jelena Golubović biti žrtva - rekla je Sanja.
Ona je doživotna žrtva - rekao je Milan.
Isplivala sam kad su pokušali da me naprave žrtvom, nisam im to dala - rekla je Jelena.
Anita zašto si predala prepiske? - pitala je Dijana

Foto: TV Pink Printscreen

Pričala sam sa novinarom. On me je pitao za njega, ja sam rekla da se nismo čuli par dana, i onda sam ti napisala:"Gde si, ljubavi" - rekla je Anita.
Tele si, majke mi - rekao je Marko.
Ako može Sanja da me nauči ovaj brzi govor bez tačke i zapete. Stao bih na Anitinu stranu. Ovde se desilo da je Anita pobedila, tu je bila negde Aleksandra i Maja naravno. Većina nas je davala tih 12 poena i TikTok i instagram su odlučili da je to Anita. Ona je poštom slala prepiske, prodala ih je za 30 evra, ukupno 120e. Niko ne obraća pažnju na muškarce koji su se potrudilid a izgledaju dobro, a izgledaju dobro. Da je neki od momaka napravio ljubomornu scenu zbog Marka, priča bi se potpuno okrenula. I sad Marko ispada žrtva ove preiskusne žene Anite. Jadan on Stanija ga dovezla, došla ova pojavila se i pomutila mu um - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M.M.