AKTUELNO

"Izbor za Miss i Mistera" napravio je potpunu pometnju u Beloj kući!

Voditelj Milan Milošević upravo je stigao u Belu kuću i započeo prvi "Izbor potrčka" u šestoj sezoni najgledanijeg rijalitija.

Večeras će Lepi Mića, vaš vođa, da izabere potrčke. Održao se "Izbor za Miss i Mistera", prvi put u istoriji "Zadruge" jedna osoba je odnela četirei pobede. Čestitam Marko - govorio je Milan.
Hvala svima, nisam očekivao sve četiri nagrade. Hvala žiriju i ljudima koji su glasali preko društvenim mreža - rekao je Marko.
Anita je proglašena za Miss "Zadruge 6". Njenu pobedu niste lepo dočekali i kao da ste razočarani njenom lepotom. Cveto, zašto misliš da ona nije trebala da bude miss? - nastavio je Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Daleko od toga da ne mislim da je lepa, mislim da je lepa kao lutka. Ne može sa svima da se ponaša kako se ponaša, ne možeš nadmeto da se ponašaš prema svima, samim tim stičeš utisak da si ti pobednica. Mi smo svi ovde egal. Mislim da je zato delom omražena. Velikoj većini je smetalo što je napominjano da je prirodna, a ona nije rekla da nije prirodna - pričala je Cveta.
Ja sam rekla da imam urađene grudi, a na faci ništa - dodala je Anita.
Ja sam oba puta dala 10 ili 12, tek je posle rekla. Ja da sam znala, ne bih joj dala - ubacila se Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.