AKTUELNO

Očitala lekciju!

Lepi Mića dao je reč zadrugarima da komentarišu njegovu podelu budžeta.

Ja smatram da je najbolji izbor za vođu bio Mića jer je budžete podelio ravnopravno. Peci i Neci je gledao na strateški način, jer su njih dvojica braća i nisu pušači. Koliko je imao vremena maksimalno je izanalizirao zadrugare. Mislim da je super uradio podelu - rekla je DJ Tamaris.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da je podela bila odlična, ja sam zadovoljna. Sve pohvale Mići, uspeo je da isprati nove ljude koliko je stigao i ja nemam kritiku - dodala je Miljana.
Moj budžet, zadovoljna sam. Što se tiče novih ukućana, vidim da neke poznaješ. Vidim da si možda neke hvalio rijaliti tek počinje. Mića je bio izuzetno blag i mislim da ima mnogo veće zamerke, gledam ja njega kako on vas posmatra. Taktički nije izneo šta zaista misli o vama jer je vrlo upućen, a ja nisam jer se bavim drugim stvarima. Između redova vam je naglasio da vas testira. Vi što sad ćutite, Mića to pamti. On je čovek koji je tu uvek za sve i ne morate da mu ulazite u b*lju da bi bio tu za vas. Podela je bila kako je Mića hteo da teče, a ne kakvi ste vi. Samo da kažem pošto je Ivan dobacio da se sa Sofijom družim dva dana, Ivan je rekao da sam te odj*bala, a ti si rekla da ćemo da vidimo ko je koga. Ti si meni simpatična, vide ljudi šta se dešava, nisu mi slepi, ni gluvi - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.