AKTUELNO

Oko njega se podigla velika prašina!

Podela budžeta se nastavlja. Mića se posvetio se komentarisanju novih zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde su Ado i Budo koje se durže. Ova je Banjalučanka. Mislim da ne treba da se svađaš sa Robertom, uživaj u malom budžetu - rekao je Mića Ivani Puzić.
Matora Tomić je osoba sa kojom sam najduže u istoriji rijalitija. Ona je neko sa kim sam na ratištu ceo život, ali nismo opsovali nikad jedno drugom. Sas tvarima koje ona radi ja se ne slažem, ali sam joj rekaod a me to en interesuje. Gledam je kao Jocu kurira. Od mene srednji budžet. Ona je orjentisana da voli žene i svaka koja joj da pravo da je mazi i dira neka ne kmeči kako je ugrožena - rekao joj je Mića.
Ivan Dragić je dečko oko kog se podigla velika prašina. Jednoj se sviđa, druga je zaljubljena. Simpatičan mi je ušli smo u priću. Mislim da je srednji budžet ono što zaslužuješ - obratio mu se Mića.
Miljana Popović je neko ko je itekako pokazao na izboru za mis da zna pravila igre u šou biznisu. Bliska je mojim oprijateljima, šta ću kad znam toliko ljudi. Od mene srednji budžet. Udri - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Tamaris je ženski DJ, devojka koja se bavi muzikom. Spojili su nas zajednički prijatelji. Rekla je da će ostaviti trag u pozitivnom smislu, poštujem je i volim. Od mene srednji budžet - rekao je Mića.
Crnogorka iz Sremske Mitrovice mali budžet. Anastasija želi da bude neko i nešto kad izađe. Sitničava je mnogo i želi da bude - rekao je Mića.

Detaljnije u videu.

Autor: M.M.