AKTUELNO

Ovo nije očekivao!

Branko Gerov i Sofija Una Manić su prošetali dvorištem, te su onda odlučili da sednu ispred rehabilitacije, kako bi nastavili razgovor.

Sa druge strane, ne znam kako bih ti rekao. Sada ti ne znaš šta želiš, to je normalna stvar. Daj sebi vremena i prostora da vidiš šta želiš - rekao je Branko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam otvorena za sve. Kako ti život nametne, jednostavno. Nemam predrasude, da li je ovaj pun keša, uopšte to ne gledam. Da li je nizak, da li je viši? Ne - dodala je Sofija.
Ti računaš da je uvek tu za tebe - rekao je Branko.
Mene kupi ta zaštita, a dosta idem kroz život bez muškarca - rekla je Sofija.
Treba tebi muškarac koji će da te zaštiti, a ne koji će da lupi šakom o sto - rekao je Gerov.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Ja imam osobu u inostranstvu koja se šokirala kada je čula da ulazim u "Zadrugu". Ali, on je rekao da je to moj život, da me je prihvatio da će da me čeka, a ako nešto budem radila, je**ga. Znaš kao, zaboraviš da otvoriš vrata pored takvog muškarca
Gledam kako se zove, nemam problem da li je neko peder ili se nabacuje devojkama, to mi nije problem, ali mi je problem kada se neko primitivno nabacuje. Kada se ti skontaš sa nekim, bilo to devojka ili muškarac, ako te čini srećnim, što da ne. Ne volim muškarac i muškarac, ali devojka i devojka, ne volim - rekao je Gerov.

Foto: TV Pink Printscreen

Živela sam u Švedskoj. Baš smo pričali Ivan i ja danas o tome. Često sam u Dubajiu, kada ti ideš tamo kod nekoga ko ima prijatelje, meni su udate drugarice tamo. Ima naših Srba koji su dobili decu, imam familiju tamo. Drugačije doživljavam ljude i zemlju tamo - rekla je Sofija Una.
Gde god da si išla, da li si išla da se ku**aš, tvoja lična stvar - dodao je Branko.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.