AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Upravo je počela emisija "Zadruga-Specijal", a voditeljka Dušica Jakovljević je najavila je svoje goste Cecu Golubović, Kristinu Spalević, Takija Marinkovića, Mariju Kulić i Staniju Dobrojević.

Koliko godina nije bila prisutna u rijalitiju - pitala je Dušica.
Minimun tri, četiri godine je nije bilo. To je ništa novo da se oko nje nešto dešava. Prvo sam bila iznenađena jer je na brzinu donela odluku. Nisam sve pratila, ali me njeni fanovi uredno o svemu obaveštavaju - rekla je Ceca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je pokazala svoje nago telo na jučerašnjem izboru za Miss i Mistera - pitala je Dušica.
Šta god neko da uradi, biće onih koji će reći drama, drugi ne. Ona zna šta radi, sve je na njoj - dodala je Jelenina mama.
Jelena nije više ona što je bila. Nisam ovo očekivala od nje. Svađe, konflikte, ne. Sva sreća što nema koga da osramoti. Miljana je odlično, gleda nas sada. Roditeljima nije lepo ni milo da sedimo ovde kada treba da se kritikuje dete. Svako od nas bi rekao: "Nemoj to da radiš". Uvek najviše nju kritikujem (Miljana), pa onda druge. Ja sam uvek pozvala Maju kad je grešila i rekla da ne radi to što je radila - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija Kulić je bila tu da se ne bi to desilo ono sa Janjušem - rekao je Taki.
Maja je meni bila mnogo draga u početku i da hoće da posluša dobronamerni savet. I za Janjuša me je poslušala, kad se desio onaj incident, još jednom da je uradila ono što će da ponizi oca, da ne progovara sa mnom. Ne sviđa mi se ova Maja - dodala je Kulićka.
Ja vidim da se oni znaju iz beogradskih klubova. Tamo su se malo zbližili i ja ne mogu sa ove strane da tako komentarišem - rekao je Taki.
Stanija, šta kažeš - pitala je voditeljka.
Oni su sada kao raspušteni na ekskurziji - rekla je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Neke stvari za mene nisu prihvatljive. To za mene nikada neće biti normalno, niti je - ubacila se Marija.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga