AKTUELNO

Iskrena do koske!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević je ugostio Dalilu Dragojević, Dejana Dragojevića, Filipa Cara i Anđelu Đuričić

Voditelj je poveo razgovor sa Dalilom o njenom drugarstvu sa Ljubom Pantović.

Šta se to dešava između Ljube Pantović i tebe - pitao je Darko.
Kod mene je sve plaćeno, kod mene je sve iznajmljeno. Ljuba je otišla na put, Gagiša im je platio. Gagijeva mama slavi rođendan na isti dan, niko nije znao osim njega i njenog supruga. Ljuba nikad nije bila u Istanbulu, a to joj je bila želja. Sa Ljubom sam se čula juče, trebali smo da idemo na ručak, ali sam morala da pomognem Marijani. Otišla je u Nemačku, da radi. Nismo se videle, ide za Švedsku. Ljuba je tu, ja je nikada nisam izdala, a nije ni ona mene - rekla je Dalila.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Je l' si pročitala njen intervju za Pink.rs - pitao je Darko.
Nije ona nikog imenovala. Verovatno je prepoznala neke ljude koji ne treba da budu u mom okruženju. Ne može to da utiče na mene. Ljuba je neko ko me nikada nije ostavio od početka rijalitija, sve do poslednjeg dana rijalitija i dan danas. Uvažiću to što mi bude rekla, kao što ja njoj ne odlučujem sa kim će da se druži, tako i ona meni. Pa, plašim? Ljuba je meni uvek bila dobar kritičar. Logično, da će ona meni telefonom da skrene pažnju na neke stvari, verujem da mi je uvek pričala iskreno. Na koga je mislila, zbog čega? Ja to zaista ne znam, meni je bitno da je ona tu - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ispratili što su tviteraši napali Matejevu devojku kako se pere od tvog rođendana - pitao je Darko.
Mateja je bio pozvan, jer je neko sa kojom sam se ja družila i osoba sa kojom nisu padale pogrdne reči. Pitao me je da li može i ona, ja sam naravno rekla da može. Bila je okej prema meni. Mateja i ona su sedeli, popio je malo. Sedela je, ustala malo da zapleše...Ja nemam tviter. Napravila sam bila tviter i nisam znala da ga koristim. Nisam htela da se zamaram, obrisala sam svoj nalog. Imam Instagram i jutjub - rekla je Dragojevićka.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Pink.rs

#Zadruga