AKTUELNO

Kritike na sve strane!

Emisija "Narod pita" je u toku, a Dušica iz Kruševca imala je kritike za Cara i Dejana, kaoi pohvale za Dalilu.

Srećan rođendan i tebi i tvojoj mami. Zaista si na nivou. Mići zameram što je morao da te vređa kad je već bio na rođendanu - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nešto je pogrešno protumačio, dobio je pozivnicu. Ja sam Marijani u toku emisije odmah napisala poruku i ona se ispravila. On je došao sa dva prijatelja, jedan njegov rijatelj je bbio nepozvan. Mića je bio kratko, sedeo je i to je to. Poenta je što je dodao i zabiberio neke stvari, pa je kriv Đole Kralj koji je snimao, a ne on. Mića je stvoren da pravi peckalice i haos gde to upali, a kod mene ne jer reagujem uvek. Odma sam mu poslala glasovne poruke. Danas je kontaktirao Marijanu za te naočare. Nemam ništa protiv njega, meni šta zasmeta odma kažem, ali nisam očekivala takvo njegovo tumačenje - rekla je Dalila.
To je Mića. Ti si najiskrenija, kažeš šta misliš, kriva si ili nisi. Čemu to toliko osuđivanje teebe. Svoj si brak rasturila, šta je Luna radila? Rasturila je Kijin brak, pa se nije toliko pričalo o tome. Kraj bre. Idi vodi svoj život - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ćemo sa svim ovim domaćicama - rekao je Car.
TI si šizofreničar. Šta si radio sa udatom ženom, ti si je razveo. Ne vređaj gledaoce. Dalila, dušo moja, kako si izdržala sa ovim Carem - reklaje gledateljka.
Bilo, prošlo, ne ponovilo se. Ovakve osobe pustite da laje i uključite na ignor - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejane pozdravio si se sa Carem, a Dalili ruku nisi pružio. Dalila može da zdržoi prezime, da ga ne menja nikad - rekla je gledateljka.
Slabo se čujete - rekao je Dejan.
Ku*ve od poštenih ne mogu doći na red, kao Anđela - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M.M.