AKTUELNO

Izbegla nesreću za dlaku!

Emisija "Narod pita" je u toku, a Dalila je komentarisala simpatije koje njeni roditelji gaje prema Dejanu, pa se Car ubacio i otkriod a ima Gringa u prirodnoj veličini, a Lukinu sliku drži na zidu. Pa Dragojevićeva otkrila zašto je plakala na pumpi.

Dejan je rekao da ostaje pri svim tvrdnjama na račun tovje majke. Da li je ona možda tužila bivšeg zeta? - pitao je Darko
Ne, ne. Ja ne ulazim u njihov deo. Ali čemu potreba da ga toliko uzdižu i veličaju, a on ih spušta. Oni i dalje imaju lepo mišljenje o njemu. Konstantno mi govore da je bio u pravu za ovo i ono. To je sve zbog veze sa Carem - rekla je Dalila, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Moj stav je da ne treba da ga veličaju jer nije za veličanje. Oni su bili dobri prema njemu, i on j eprema njima, kao i ja. Za mene je on niko i ništa, a za njih je možda čovek koji će im ostati u epom sećanju. oni će uvek naći manu za bilo koga ko je u mom životu.
Da niko nije kao Deki - rekao je Darko.
Uvek će misliti da je to zbog medijske pažnje. Ostalo mi je tih pet godina, ali ne osećam ništa. Ove žene što pričaju pa kako, koga si ostavila i izgubila. Ja nemam šta da žalim, možda je mene nekad stizalo pokajanje pa da ne znam šta sam uradila od svog života - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko ti je Huso pao u očima kad je komentarisao tebe i Aleks? - pitao je Darko
Onoliko koliko sam dao odgovor. Ispao mije iz oka posle mog izlaganja. Ne bih mu se javio da ga sretnem na ulici - rekao je Dejan.
U Dejanovoj kući je sad veselje. Kako se ti osećaš kad vidiš to? - pitao je Darko
Ne gledam to. neke stvari su neizbežne, ali se ne osećam krivom jer nisam uticala na to. Imala sam dva stava, da nisam kriva za njihovo razilaženje, i da je taj brak za mene bio lep - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan nema nigde tvoju fotografiju na zidu, a obećali su to - rekao je Darko.
Kapetan razume situaciju. Još nisam gajbi kako treba.
Ne znam zašto se to ne rešava, ali sam ja Gringa napravio u prirodnoj veličini, a Luku sam okačio u sobi - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da sam htela da ga zgazim, zgazila bih ga - rekla je Dalila.
Ti si žustar vozač Dalila, video sam te sinoć - rekao je Darko.
Deset minuta nakon toga sam mogla da nastradam. Otišla sam do pumpe i plakala, ali sreća nije ništa bilo - rekla je Dalila.

Detaljnije u videu.

Autor: M.M.