AKTUELNO

Ipak svaljuje krivicu na njih?!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević je ugostio Dalilu Dragojević, Dejana Dragojevića, Filipa Cara i Anđelu Đuričić

Nakon kratke pauze, gledateljka je nastavila svoj poziv.

Anđela, mnogo si lepa, lepo izgledaš kao i uvek. Budi tako dostojanstvena, možda nije na meni, ali kloni se Mensura. Šta misliš, u kome je problem, u tebi ili u tim bivšima - pitala je gledetaljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, iskreno, u meni je. To su moji izbori, ja ih biram. Nisu one loše, imaju svoje kvalitete. Problem je generalno u meni - rekao je Car.
Daci moja, želim ti svu sreću ovoga sveta. Ne mogu da pokažem emocije koliko te volim, koliko si mi draga. Na početku, kada je bilo Dejanovo padanje, udaranje glavom o zid, rekla sam: "Dalila neće moći da isplače ove grehe". Mada posle, onda je izneo sve bljuvotine, magije, hodže, ljudi, prerasli smo Ivicu i Maricu i baba Vešticu - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam, mislim da sam i prekajala za dva života. Rekla sam da ne želim sebi da dozvolim da me neko laže ili izmanipuliše sa mnom, ja se sklonim, jer bez obzira na sve što se desilo, "Zadruga" mi je dala ozbiljnu lekciju u životu - dodala je Dalila.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.