AKTUELNO

Šok za šokom!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević je ugostio Dalilu Dragojević, Dejana Dragojevića, Filipa Cara i Anđelu Đuričić

Darko je nakon krakte pauze, poveo razgovor sa Dalilom o njenoj vezi sa Lukom Nikolićem.

Obelodanili smo da si sa Lukom Nikolićem u vezi, koliko su te povredile reči Lepog Miće da si kod Luke samo recka - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Miću pogrešno shvatila, on je rekao da Luka udara recke. Nije mene Mića specijalno pohvalio. Uvek je negde podržavao tu vezu koja je bila loša za mene. Nekako, ako sam se družila sa Anđelom, Mića je uvek ustajao i govorio da od toga nema ništa. Sada kada je dečko prema meni top, pa spominje i njegovog tatu. Bezveze je, neću da ulazim u to. Da istina je, to je Lukina prošlost, ali ne mogu da gledam u budućnost...Dobila je poruku gde mogu da se obelodane mnoge stvari o njoj (Sandra Čaprić), devojke same sebi prave problem. Ne intresuje me to što je pala. Čim se ona bavi jednim Lukom i Dalilom. Bolje joj je da začepi usta. Ja sam videla sve za šta ona moli Luku i ostalo. Ne kači se, o mnogima znam dosta toga. Dobila si poruke, imam i poruku gde si se izvinila - rekla je Dalila.
Kakve stvari poseduješ od Sandre Čaprić - pitao je Darko.
Mnoge. Sve što stigne na moj telefon, isto tako stigne i na moj. Imamo to da vidimo šta kome stiže - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam hteo Sandri da napišem poruku, jer mi se javila. Kao da je ljubomorna što je ona sad sa njim. Da, Sandra mi šalje poruke, koga boli briga - rekao je Car.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga