AKTUELNO

Ništa mu nije sveto.

Nemanja Đerić Đekson danima je privlačio pažnju javnosti time što je navodno pred sam početak rijalitija ostavio dugogodišnju devojku Tijanu zbog Anđele Veštice. Njih dvoje su u "Zadruzi" već nakon tri dana imali seks pred kamerama, ali nisu dugo ostali zajedno, s obzirom na to da je Đekson započeo vezu sa Anđelinom drugaricom Minom Vrbaški.

Ovaj ljubavni trougao svima je bio nejasan, a nisu bile retke ni situacije kada je Đekson varao Anđelu sa Minom i obratno.

U večerašnjem razgovoru sa Mikijem Đuričićem i Marko Janjuševićem Janjušem, Đekson je otkrio da više ne zna šta da radi sa njih dve, jer je Mina počela da mu ponovo namiguje, a privlače ga obe. Ipak, on smatra da će na kraju to rešiti tako što će završiti sa trećom devojkom.

Foto: RTV Pink

Započeto je nešto novo već. Nije lako tek tako da budem sa tom novom, moram da izbalansiram malo, a i boje se devojke Anđele - objasnio je Đekson ne otkrivši identitet te treće, nove devojke.

Foto: Printscreen

Pored toga što im je otkrio da ima novu "žrtvu", Đekson je sa ova dva cimera podelio i pikantne detalje iz njegovih i Anđelinih seksualnih aktivnosti koje su imali u rijalitiju.

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/Pink.rs

Meni je bila trema prvih 5-6 puta, a posle lagano. Tako smo se je*ali Anđela i ja u prolazu kroz prodavnice i pu*i ona meni tako i pljuga ga i okrene se da je opet je*em i naiđu ovi iz obezbeđenja i kao "Marš odatle", a ja fazon u njoj. Nju loži to - ispričao im je Đekson.

Foto: TvPink Printscreen

Janjuš i Miki su se složili da ih ne zanimaju takvi detalji, a Miki ga je podržao u tome da spava i sa trećom zadrugarkom na koju se nameračio. Njihov razgovor pogledajte u videu ispod.

Pink.rs

#Anđela Veštica

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

'