AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević večeras je ugostio Anđelu Đuričić, Stefana Karića i Anđela Rankovića

Nakon odgledanog priloga, Darko je uključio narednog gledaoca.

Ja sam iz Kanade, kod mene je šest sati popodne. Je l' možete da urgirate da se ovi što se stalno uključuju, da se blokiraju...Ja sam spremila par pitanja. Što se tiče te Dalile, ako vi kao novinari ne dajete važnosti, koga briga gde je ona slavila rođendan. Želim Anđela da pozdravim, smatram da je veoma vaspitan dečko. Anđelo nikad, ali nikad, nije odao sa kojom zadrugarkom ili bilo kojom drugom devojkom je bio. Stefane dušo, tvoj tata tebi, koliko se ti nisi, tvoj tata objavljuje sa kim si bio. Da li je Kija, Ana Korać ili bilo ko prošao kroz tvoj apartman. On tebi nanosi, neki vid štete. Što se tiče Anđela, videli smo ko je on kad je bio sa Teodorom, a isto tako pominjete, Alen i Maja. Neko je nekoga usmerio na neki pravi put, tako da uvek uzmite u obzir, smatram sve goste, osim Anđele, intelektualcima. Mi smo videli, ko hoće da vidi, videla sam mnogo toga loše. Ne mora neko imati se*s da bi bio loš. Onaj radio kad si proganjala Mateju, pa onda Dalila. Plovila si od jednog do drugog i ko je gde intresantan i ko ima više - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaka mi čast kad je to jedino što neko može da mi zameri
Da je Mateja hteo spavati sa tobom, imala bi ti se*s. Imala bi ti i sa Anđelom i sa Stefanom. Nemoj da glumiš, mi čitamo ostale portale, mi imamo prijatelje u Crnoj gori. Nemoj da si ironična. Ti nemaš argumenta. Ti si meni ista Dalila. Nemate obrazovanje, nemate za čime ili zbog čega da kažete - rekla je gledateljka.
Ja sam institucija i želim Vam u životu jednu Anđelu pored sebe - rekla je Đuričićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela koje se hvata ispod jorgana, pa onda kaže: "Ja sam moralna", ne, ti nisi moralna. Ta lepota. Ma koja si ti lepotica? Meni je Sandra Rešić lepotica za tebe. Da je Mateja hteo spavati sa tobom, da li bi ti to javno prikazala? Ne bi. Mateja je bio kulturan, pa je to kamuflirao - rekla je gledateljka.
Ja sam neko ko bira muškarce, a vi ste neko ko nije pravu "Zadrugu" gledao. Sve što ste naveli za mene, ništa nije tačno - dodala je Anđela.
Ti imaš problem da prihvatiš mišljenje drugih ljudi...Da stojiš iza onoga što kažeš, trebalo bi da poštuješ starhijeg. Moj sin ne sme da kaže: "A", dok neko stariji priča. Da si završila fakultet, to bi znala. Ti si ista, ali aspolutno ista, Marijana, Nevena, Milica, Dalila, isti taj koš...Mina Vrbaški je dama za nju - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemojte da se nervirate, samo zdravo, zdrav život - rekla je Anđela.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.