AKTUELNO

Muk!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević večeras je ugostio Anđelu Đuričić, Stefana Karića i Anđela Rankovića

Darko je uključio narednog gledaoca.

Vesna iz Kragujevca. Znate šta, pozdravljam sve u studiju, sve goste. Ja sam jedna baka, imam mnogo godina, imam unuke kao što su Anđelo i Stefan. Imam pitanje za Stefana. Da li se slažeš sa mnom, da Jovana ništa nije izgubila i da je na dobitku
Slažem se - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da si ti fin i vaspitan momak, ali da ne možeš da funkcionišeš sa pravim devojkama. Ne znam koja je to "Zadruga" bila, ali uglavnom, kakvi su tvoji kriterijumi - pitala je gledateljka.
Ne vraćam se u treću sezonu - rekao je Stefan.
Pokazao si da nemaš nikakve kriterijume kada su žene u pitanju. NIje mi žao, mislim da Jovana nema za čim da želi, zato što, bez obzira što imam dobro mišljenje o tebi, ona nije za tebe i ti nisi za nju. Ona nije izgubila ništa, samo je na dobitku. Ima i ona svojih mana, nervirala me je, niko nije savršen. Mislim da si glumeći tvoju vernost hteo da dobiješ poene da bi ostao što duže u "Zadruzi". Ne mislim da si tip koji može da ostane veran - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Poslaće joj možda ovo što ste rekli, ali Vas ne čuje od muzike - rekao je Karić.
Zbog čega govore da se Anđela promenila - pitao je Darko.
Nemam pojma, devojka je bila savršena, rekla je svima šta je imala. Verujem da i sada živi takvim životom. Divno dete i da je svako poželi kao suprugu, snajku i rođaku - rekla je Anđela.
Anđela zbog čega odbijaš da je kompliment da te porede sa Jovanom - pitao je Darko.
Ja sam već u "Zadruzi" rekla, kada se potezala ta tema i kada su komentarisali, govorila sam da nema potrebe da se upoređujem. Ja sam ja za sebe, ona je devojka za sebe - rekla je Đuričićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si podnela tužbu protiv Ane Jovanović zbog izjava da si spavala sa Matejom Matijevićem u karantinu - pitao je Darko.
Opet to izbegavam, ali ću adektavno da joj odgovorim - rekla je Anđela.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga