AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević večeras je ugostio Anđelu Đuričić, Stefana Karića i Anđela Rankovića

Darko je poveo razgovor sa Anđelom.

Gostovanje u "Narod pita" koje je podiglo veliku prašinu. Mnogi su stekli utisak da su se tu videle neke emocije, kako sa jedne, tako i sa druge. Kakve ti utiske nosiš i da li ste imali komunikaciju posle toga - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne razmišljam o tome. Malo pre sam rekao da očekujem da će ova emisija da bude zanimljiva. Tako je počela emisija, sa nekim smehom, pa bolje da se smejem, nego da sam namrgođen. Nikakve strasti, ništa - rekao je Anđelo.
Mnogi su primetili da je Dalila promenila ploču - rekao je Darko.
Jeste to bila igra, jer govori se da jeste i da nije, ja ostajem pri onom stavu da je to igra. Ništa nisam ljut, nije mi krivo - rekao je Anđelo.
Je l' si dobio pozivnicu - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi uručila. Rekao sam da nemam vremena, a bila je šala ovde u emisiji da dođem. Završena je to priča...Ne intresuje me. Dalila je takva, da, voli da uvek tu bude igrice i ovo i ono, kao što je rekla, ne želi da bude tenzija. Ja je razumem i poznajem je - rekao je Ranković.
Je l' misliš da biste se ti i Dalila dobro igrali - pitao je voditelj.
Pa ne znam, ne razmišljam o tome, ne intresuje me - rekao je Anđelo.
Je l' ti je žao što ste izgubili tu konekciju - pitao je Darko.
Jeste, jeste, nije sad preterano, kada smo rekli da neće biti veza, prijalo je i meni i njoj da pričamo, da se muvamo, da imamo peckanja. Kada je otišla na drugu stranu, to je u mojoj glavi prestalo - odgovorio je Anđelo.
Sandra je gostovala nekoliko dana nakon tebe i Dalile, rekla je da si ispao nefer - rekao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne smatram da sam ispao nefer, čak mislim da sam ispao fer. Ja sam na najkorektinij mogući način rekao kako je i šta je. Ono što sam u tom trenutku želeo je bilo to što sam pričao, a kad sam se vratio u realan svet, nije bilo to to - dodao je Ranković.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.