AKTUELNO

Neočekvano!

U toku je emisija Narod pita. Večerašnji gosti Ivane Šopić su Marijana Zonjić i Sale Luks. Tokom emisije oni su komentarisali teme i događaje koji su se desili nakon Zadruge 5.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana je krenula da čita pitanja sa Tvitera:

Šopićka nije u redu što si zapostavili tviteraše, baš smo večeras aktivni za ove Dudlare iz Šepka - čitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

 U toku emisije uključila se gledateljka Mirjana iz Beograda.

Pre svega da vas pozdravim, ali moram da vam kažem jednu stvar. Dalila je došla svojim kolima, a Luka je došao u pauzi kada je bila emisija. Mića je rekao da će doći nepozvan , a onda je Dalila poslala pozvnicu. Dalila i Marijana su prijateljice i tokom i nakon Zadruge. Ne mogu da shvatim, zašto su se osrvili na tu Dalilu, nijedno veče nije prošplo da se ona nije uzimala u usta, ispada da im je ona trn u oku. Ona je svoj brak razorila, a ne tuđi. Marijanu pohvaljujem i zahvaljujem joj se jer je uz Dalilu. Krle ne sme da iznosi takve gluposti, čim ga je odbila on je krenuo da vređa. Luks je Luks na svoj način. - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga je pušten klip sukoba Dejana i Saleta Luksa.

Luks sećaš se ovih sukoba sa Dejanom? Šta misliš o Dejanu i Caru sada ? - upitala je Ivana.
O Dejanu pa nemam mišljenje, on je Dalilin bivši. Dejan nije loš dečko, pogubljen je u nekim stvarima, a ona je ono komentarisao ljude sa mora kada je išao. On je specijalan, nemam ništa loše da kažem,a što se tiče Cara on i ja smo u korekrnim odnosima. On je rekao da sam mu ja nebitna osoba, ali smo reagovarali da se ne prozivamo u emsijama - rekao je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.