AKTUELNO

"Vama ništa nije okej"

U emisiju "Narod pita" uključio se Ermin iz Novog Pazara. Luks i Marijana odgovarali su na njegova pitanja i savete:

Luks brate primetili smo da sa tobom večeras nešto niej u redu, kao da si popio šaku bensedina. Da li primećuješ sam sebe? - pitao je gledalac
Ja ne znam šta vama valja. Da budem nenormala ili okej. Vama retardima ništa nije okej. Ne možeš ti da kažeš da sam ja urađen kad se ja ne radim. Prošli put sam bio kriv, ali jel treba da se obesim na Terazijama, da me zapale kao vešticu - rekao je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Marijana prelepa si. Imam samo savet da se kloniš Dalile, ona nije prava drugarica za tebe. Divna si i neiskvarena. Pokazala si se super, ali imaš loše društvo - rekao je gledalac.
Hvala na komplimentima i savetu, ali ja sam svoje već rekla. imam divno mišljenje o toj devojci. Našla se uz mene u najtežim situacijama i opravdala naše prijateljstvo. Ona je ista kao ja - rekla je Marijana.

Nakon odgledanog priloga o Marijani i Krletu, Marijana je komentarisala tužbu i njegov postupak prema njoj:

Nikad ga prva dirala nisam, krenuo je da iznosi bljuvotine. Sve mi je nebitno, samo se nadam da je svestan šta trenutno radi i kakve posledice mogu da se dese. Svi o sebi govore sa svojim postupcima, rečima i delima. On može da pljuje i priča o meni, ali moju porodicu ne sme da dira. Njemu na čast - rekla je Marijana.
Tvrdi da ima tvoj snimak sa dvojicom muškaraca - rekla je Ivana.
Joj Ivana... Stavljam ogromnu tačku na sve ovo. Nisam ja jedina devojka o kojoj je pričao takve stvari - rekla je Marijana.
Neko moje mišljenje je da je to uradio samo da bi bio bitan i napravio problem. Uvek se znalo šta je za kuću, šta je za crkvu - rekao je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: M.M.