AKTUELNO

"Voleo bih da ponovimo ovo"

Upravo je počela emisija "Narod pita", a večerašnji gosti voditeljke Ivane Šopić su Sale Luks i Marijana Zonjić.

Kako komentarišete ulazak Kristijana Golubovića u Zadrugu 6? - pitala je Ivana
Meni je očekivano. Dobra prilika, neka i treba. Ja bih volela i da pobedi, on je super rijaliti igrač. Muškarci ga se plaše, e to treba. Nisamo imali takve muškarce - rekla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam ništa protiv nikoga tamo. Svi talasaju na intervjuima, a ja volim da ih vidim za crnim stolom. Koliko se njih ugasi, svi su hrabri a kad uđu tamo nestanu. Sviđaju mi se neke devojke tamo, ulaze te tako, volim te išarane, istetovirane. To je lagana priča - rekao je Luks.
Ovde Goca iz Beograda. Ne volim laž, volim iskreno. Ova divna dama je prošlog puita želela da me poljubi. Tad nisam htela da pričam neke stvari, ali ću je večeras direktno pitati neke stvari. Kako je bilo na Dalilinom rođendanu? - pitala je gledateljka
Bilo je prelepo. Malo, ali odabrano društvo. Ljudi koji su prijatni, bliski i dragi. Da stavimo po strani situaciju sa Lepim Mićom, sve je bilo super. Lep i prijatno veče. Bili su Luks, Lepi Mića, Mateja sa devojkom, Dalila i ja, fizeri, šminkeri, drugari i novinari, drugarice iz detinjstva, Nevena Savić. To je neko njeno društvo - rekla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je vrlo otmena i borben šta je sve prošla. Još uvek se bori za pravdu i sve najlepše joj želim u životu i da sačuva tu svoju ljubav koju je najzad upoznala. Znam da je to bivši dečko Mine Vrbaški - rekla je gledateljka, pa nastavila:
Gospodine Luks, dobro veče. Kako si se proveo jel bilo lepo na rođendanu? - pitala je gledateljka
Bio je specifičan rođendan. Bila je privatna žurka zatvorenog tipa, nije mogao da dođe ko je hteo, a mnogi su se cimali. Fanovi su izbčeni, a Dalila je izašla napolje da ih ispoštuje. Kao da je bio moj rođendan. Voleo bih da ponovimo ovo. Sve je bilo ful, ful, ful - rekao je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M.M.