AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija "Narod pita", koju vodi Ivana Šopić. Njeni večerašnji gosti su Dalila Dragojević i Filip Car. Usledilo je naredno uključenje.

Dobro veče, ovde Vesna. Ivana, želim da te pohvalim, samo ti malo nedostaje osmeh na licu. Dalila, da li ti je bilo dosadno na rođendanu - upitala je gledateljka.
Da, kako da nije - rekla je Dalila.
Rekla si da nisi uspela da odgovoriš na poruke, a da si se bavila nekim ljudima, koji su ti pisali - kazala je gledateljaka.
Gospođo, moj rođendan je bio predivan i prelep. Mnogi su želeli da budu na njemu, ali to nije moguće. Bili su samo oni, koji su meni važni. Mene se više ne tiče ko šta misli. Govorili ste da je sat lažan, rođendan loš ne zabnima me. Meni se tumače moja prijateljstav, da imam jednog prijatelja iz rijalitija, a šta oni imaju - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si rekla da se u rijalitiju ne može naći prijatelj, sama si sebe demantovala. Da li ti je kriv Filip jer si ostavila Dejana - upitala je gledateljka.
Ne, ne može niko da mi bude kriv. Kajala bih se samo da je neko trajno oštećen, ali ovako me ne dotiče ništa -rekla je Dalila.
Ko ti je bio kriv kada si sa Dejanom napustila rijaliti - upitala je gledateljka.
Zbog Stefana Karića, da li ste sata zadovoljni? Samo ću da pričam šta vas zanima - kazala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto ti nje bila važna krvava majica - upitala je gledateljka.
Ne želim da odgovorim, imam pravo da neću - rekla je Dalila.
I ovo je neki odgovor. Davidi ti je bio meta, nisi uspela da budeš sa njim, pa si bila sa Dejanom. Kako ti nije bilo gadno da se grliš dejana, nakon što ti se zgadio, a rekla si da voliš Filipa - upitala je gledateljka.
Eto, mogla sam. Ja sve mogu, lepo ste rekli da sam htela Davida, a dobila Dejana - kazala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si mogla da ga vratiš - kazala je gledateljka.
Šve što ja hoču, ja to dobijem. Sve što ja želim da radim, ja se ne ustričavam i uradim. Radim u životu sve što želim - rekla je Dalila.
Ko ti je bio od podrške na finalu - upitala je gledateljka.
Koga ste vi videli da je bio - upitala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Deda Mraz je bio, ti nemaš prijatelje. Dalila je poznata da izbegava odgvoore na pitanja. Pitala si zadrugare ko si, da li sama znaš ko si ti - rekla je gledateljka.
Rekla sam da ne želim da joj odgovaram na pitanja - rekla je Dalila.
Filipe, da li si dobro. Mislim da si se opet rodio. Kada ti je rođendan - upitala je gledateljka.
Slavim 14.09. napraviću jednu veliku, lepu proslavu - rekao je Filip.
Da li se kaješ zbog svega što si učinio za nju, ti si se trudio da se ne svađaš sa Dejanom - rekla je gledateljka.
Jesam joj pomogao u nekim momentima, kada sam znao da ja jedini imam autoritet nad njom. Govorio sam joj da ne treba da se ponaša nadmeno i bezobrazno. Više puta sam pomogao ja njoj, kao i ona meni. jedino mi je krivo jer sam se pomirio sa njom poslednji put - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.