AKTUELNO

Razvezao jezik!

U toku je emisija "Narod pita", koju vodi Ivana Šopić. Njeni večerašnji gosti su Dalila Dragojević i Filip Car. Usledilo je naredno uključenje.

Dobro veče, Biljana kraj telefona. Pozdrav svima, jako lepo izgledate. Pre svega, pozdrav mojoj Dalili. Srećan ti rođendan sa zakašnjenjem, ti si najbolji igrač, ikada. Izgledala si prelepo na svom rođendanu, haljina ti je prelepo izgledala, ja boih volela da imam takvu. Oni koji te vređaju su najveći odroni - rekla je gledateljka.
Mene više ništa ne možer da me povredi, nije se lako naviknuti na neke loše reči, ali neće to još dugo trajati - kazala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Na tebe su ljubomorni svi, tebe niko nije hteo da pohvali, jako su te mrzeli. Zadrugari te nisu voleli, nisu te cenili - rekla je gledateljka.
Bila sam surovo iskrena, dok nisam upala u neke svoje probleme. Sada me se to ne tiče, zaista. Bavim se nekim drugim stvarima, još uvek čitam poruke koje sam dobila za rođendan. Čujem da me neki prozivaju, a ja ne znam ni ko su ti ljudi - kazala je Dalila.
Znate šta, Filip je bio odvratan prtema svim devojkama, a Dalila je njega jako volela. Voleo je da šara, kao i devojke pre Dalile. Nju svi muškarci žele, on to zna. Zašto si bioo surov prema Dalili, nije trebalo da je vrđaš kadA ste raskinuli - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je žao jer su pale teške reči, nakon svđe. Bilo bi žao ko god da je u pitanju. Ali to je bilo tako jer sam od nje njajviše očekivao. Bila je udata žena, ona se meni predstavljala kao devojka koja je imala nekoliko partnera, mnoge stvare nisam znao. Gospođa kaže da sam ja šarao, šarala je i ona, kada je mogla. Nije bilo onako, kako sam očekivao. Umela je da mi nađe žicu, lagala me je - rekao je Car.
Da li si gledao gostovanje Anđela i Dalile - upitala je Ivana.
Nisam ispratio, osim Instagrama, gde sam video neke isečke. Kao kada sam propratio neke stvari koje su vezane za Grinka, on mi je čak bio i simpatičan. Ona je neke stvari pretppela od mebne, jako surocve. Shvatio dam da neke stvaroi krije od mene, pogotovo kada je Anđelo u pitanju. Goborila je ono što bih ja želeo da čujem. To je bila ludačka strasrt, koja je budila u meni takve stvari - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi raspoložena da pričaš sa Filipom večeras - upitala je Ivana.
Nije da nisam raspoložena, jednostavno nemam šta njemu da kažem ovoj osobi, ne zanima me - kazala je Dalila.
Da ja želim da se obratzim njoj kako ja mogu, dobio bih ono što ja želim - rekao je Filip.
Da li bi mogao da izazoveš neku reakciju kod nje, ako bi to želeo - upitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Od našeg raskida ona ne zna šta radi. menja partnere, slavi rođendan, zove Đoleta kralja, ne zna gde udara, meni je to jako smešnmo. To je medijima jako zanimljivo, da to pravi od sebe, urnebesno je. Dalila i ja smo ipak srećni ljudi, jer m smo se rešili jedno drugog. Moja odluka da je oistavim je bla zbog toga samo da bi meni bilo bolje, a ne gore. Ona sve vreme priča o nekim lažnim slikama. Ona je guska u magli - rekao je Filip.
Ja ne znam ko je on, da bih uvažila njegovo mišljenjev - kazao je Filip.
Ja sam onaj zbog koga si ti ostavila muža. Ja sad već imam neke probleme jer mi osoba sa kojom se čujem šalje poruke, pita se šta ja imam da pričam sa Dalilom, a samo odgovbrama na pitanja - kazao je Car.
Maja je iznenađena jer sam ja rekla da joj je Luka slao poruke, ona kaže da su u dobrom odnosu - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnoge se prave pametne i misle da ispadaju gospođetine jer govore da im je neko pisao i dosađivao im. A to je zaista drugačije. Onda kada dobiju neke poruke, onda se istina pokaže, izađe sve na videlo. Pošto me je sada potkačila, samo ću reči da je imala jako lepu bundu u kafiću. Ako ona mene proziva i kaže to, ja ću joj pohvaliti bundu - rekla je Dalila.
Ne bi nas bilo ovde, kada bi svi ignorisali sve. Kada sam bio u emisiji, rekao sdam da se čujem sa Majom, rekao sam da se čujem. Videli smo se posle, snimljeni smo i završili sve. Ja sam transparentan. Da svi rade ono što i ja, možda za medije ne b bilo dobro, ali bi njima bilo lakše. One su sve na isti šablon ,jedostavno je - rekao je Car.
Mnoge udaraju kompleksi. Neke devojke su slale poruke, za koje niko ne bi rekao da bi poslale. Mnoge su se pitale šta ću mu ja. Ne mogu da shate da ih je izignorisao. Jedna buduća rijaliti učesnica mu je poslala sliku i pitala se šta će on sa mnom, a mislim da ima partnera - rekla je Dalila.
One si sve vrlo slične. Postoje neki momci koji vole rijaliti učesnice, a one se sve sjate u ta društva - kazao je Fiip.
Da li misliš da je Luka ignorisao Maju ili Maja nega - upitala je Ivana.
Ja to ne komentarišem - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.