AKTUELNO

Veselo!

Bivši zadrugar Mensur Ajdarpašić uživa na Crnogorskom primorju, a nedavno je bio u jednom etno selu u blizini Budve, gde se super proveo igrajući uz muziku.

On je nakon raskida sa Milicom Veselinović rešio da se prepusti uživanjima na moru, kao i što bi narod rekao "udri brigu na veselje".

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Ovom prilikom u etno selu bilo je veče Rumba muzike, te je Mensur u dobrom raspoloženju u jednom trenutku ustao sa svog stola i zaigrao sa brazilskom grupom, koja je svirala rumbu.

U trenutku kad im je prišao, brazilski muzičari su mu pokazivali neke korake iz rumbe, te je on zaigrao zajedno sa njima.

Foto: Instagram.com/mennsssur

On je tokom leta mnogo puta bio viđen u noćnim izlascima sa drugovima, bio je i viđen na kafi sa Anđelom Đuričić, te se šuškalo da su započeli vezu, što su oboje demantovali u emisiji "Narod pita", rekavši da su oni ipak samo prijatelji.

Podsetimo Mensur je osvojio četvrto mesto u "Zadruzi 5". Njegovo učešće je obeležila veza sa Milicom Veselinović, najmlađom učesnicom "Zadruge 5", koja je imala samo 17 godina kad je ušla u rijaliti. Par je raskinuo malo pre kraja Zadruge.

Foto: Instagram.com/mennsssur

Autor: A. N.