AKTUELNO

Okrenuo novi list!

U toku je emisija "Narod pita", koju vodi Darko Tanasijević. Njegov večerašnji gost je Dejan Dragojević.

Dobro veče, zovem se Živana. Darko, pozdrav za tebe, jako si mo drag. Pozdrav i za Dejana. Da li planiraš da kupiš stan ili da urediš kuću - upitala je gledateljka.
Želim da uložim u kuću - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Starija sam od tebe, ali ti savetujem ti da ne gradiš ništa dok se ne razvedeš, zvanično. Ako kupuješ i gradiš, nemoj to da radiš dok se ne oženiš. Danas je sve drugačije, brzo se ljudi razvedu. Zamisli da si sa Dalilom zajedno sagradio kuću - kazala je gledateljka.
Svaki odnos je priča za sebe, ne treba gledati na osnovu nečega što nije uspelo. Generanlo jesam obazriv - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi prema Sandri bio fer, mogao si sa njom lepo da razgovaraš. Vi se niste poljubili, ništa niste imali. Ono što su fanovi pravili, to je njihova stvar, mogao si da objasniš Aleksandri da je ona tvoja drugarica - rekla je gledateljka.
Mogao sam da objasnim, to bi bilo dobro pola sata. Onda bi se tema potegla u emisiji, to bi moglo nju da iznervira. Ako bi oni hteli da isprociraju Aleksandru, onda bi nju to izbacilo iz takda. Samo sam presekao, tako je najlakše - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra je starija od tebe, nije bila zaljubljena. Postavila se kao tvoj prijatelj, videlo se da nije zaljubljena. Ja sam Sandru zavolela kada je pevala na Zadrugoviziji, kada ste pobedili. Neka se sada Dejan provodi sa Alesandrom, treba da im bude lepo. Dejanov brat je imao slično iskustvu kao Dejan, to im je škola. Htela sam da naglasim samo da mi je bilo žao Sandre. Sine, odmori se od prvog braka, a onda kreni dalje sa Aleksandrom - kazala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj nadobudni momak sa odvratnom bradom misli da je najbolji, a samo je iskompleksiran - glasila je konstatacija sa Tvitera.
Nemam komentar - rekao je Dejan.
Hajde da raskrinkamo Dejana, nisu se smanjili loši komentari na Tviteru, nego je on ugasio nalog - glasila je konstatacija sa Tvitera.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam pobegao, nego se sve na kraju zasnivalo na verskoj osnobvi, neka malo pišu o politici, tu ima bezbroj tema - rekao je Dejan.
Da li je Zemlja ravna ili okrugla, da konačno razjasnimo već jednom - glasilo je pitanje sa Tvitera.
To mi je previše intimno pitanje, kada budem snimio klip o tomne saznaćete šta mislim - kazao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.