AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Narod pita", koju vodi Ivana Šopić. Njeni večerašnji gosti su Sandra Rešić i Miki Đuričić. Usledilo je naredno uključenje.

Dobro veče, ja sam Dušica sa Zvezdare. Miki, malo si me razočarao, malo si vremena provodio u kući, a najviše u izolaciji gde si spavao - rekla je gledatejka.
Da, jer sam stalno izlazio bez dinara, kad napravim prioblem i izađem. Sada sam se opametio, shvatio sam da je bolje da ogovaram zadrugare, nego da se vratim kući bez ičega - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam samo da si malo vremena provodio u kući - kazala je gledateljka.
Nekad odspavam situaciju, pitam tri različite osobe i svi mi kažu različitu priču, kad prokomentariše, onda mi zamere i kažu da sam spavao, pa ne znam. Oni rade sve i svašta, a meni se zamera jer sam spavao - rekao je Miki.
Što se Dalile tiče, ona je žena koja je satkana od zla. Umesto da kaže Dejanu šta misli i ostavi ga, ona ga je mesec dana zavlačila. To je nedopustivo. Poenta je jer je Dejan voleo, nije video neke stvari - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Gospođo, vi ste zaboravili da se on njoj u jednom momentu vratio, pa se ona nakon toga pomirila sa Filipom - kazao je Miki.
On je jako elokventan, ima neka razna znanja - rekla je gledateljka.
Elokventan? Ploče, horor filmovi i izjava da je zemlja ravna ploča, jel to obrazovanje. Vređao ljudima prezime, najniže udarao - rekao je Miki.
Ti braniš Dalilu, svoju drugaricu - kazala je gledateljka.
Ona nije moja drugarica. Neka je pozovu u emisiju, pa će videti da li me išta u vezi nje zanima - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra, nije lepo da lažeš gledaoce. Nisi završila nijedan fakultet. Jel tako? Žerna koju povredi prijatelj i emotivni parner, ne može da odgovori na isti način. Zašto lažeš da nemaš emocije prema Dejanu - kazala je gledateljka.
Zaista ne mogu više da odgovaram na pitanja u vezi toga, ponovila sam više puta. Dejan je bio sluđen u teškim momentima, zašto Ana Spasojević nije očekivala ništa od Dejana, a isto mu je pružala utehu - rekla je gledateljka.
Da, da olakšam svima. Moja zvanična odluka od danas je da ću do kraja lagati da nisam zaljubljena u Dejana Dragojevića. Neka bude da sam zaljubljena, loš sam prijatelj, kako god da bude. Ja ću sada da odem iz emisije, mojoj mami nije dobro. A vi samo pšričajte šta god želite. Da se je*em sa svim prijateljima, ne tuširam se i lažem. Pozdrav svima i laku noć - kazala je Sandra.

Sandra je nakon izlaganja, napustila emisiju jer je njenoj mami, Cici, pozlilo.

Želeo bih da čestitam ovoj gospođi. Ona ovim ranim jutarnjim časovima priča sa velikim žarom o Dejanu i Dalili. Manite se, ljudi svega toga - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.